Levandulové sušenky
Ingredience
250 g | hladké špaldové mouky |
60 g | třtinového cukru |
špetka soli | |
120 g | másla, pokojové teploty |
1 | vejce |
3 | lžičky sušených levandulových květů |
Postup přípravy
Nejprve si v míse promíchejte mouku, cukr a špetku soli. Pak přidejte máslo, vejce i levandulové květy a vše zpracujte do hladkého těsta. To rozválejte na placku tenkou asi 3 milimetry a vykrajujte kulaté sušenky. Dávejte je na plech vyložený pečicím papírem a pečte asi 10–12 minut při 180 °C.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY