Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

½ vodního melounu
¼ melounu Cantaloupe
¼ melounu Galia
4 meruňky
50 g jahod
2 nektarinky
115 g balkánského sýra
40 g ostružin
60 g borůvek
40 g třešní
½ hrsti čerstvé máty

Postup přípravy

1. Z vodního melounu vydlabejte polévkovou lžící dužinu do mísy.
2. Z dužiny slijte šťávu a následně ji ještě nakrájejte na menší kousky. Vsypte zpět do mísy vytvořené z prázdného vodního melounu.
3. Ze zbylých melounů vykrájejte pomocí speciálního vykrajovátka (či odměrky na kávu) kuličky. Přidejte k vodnímu melounu spolu s rozčtvrcenými meruňkami, jahodami a kousky nektarinek. Promíchejte s ½ rozdrobeného sýra.
4. Nakonec salát dozdobte zbylým ovocem a posypte sýrem. Doplňte větvičkou máty. Jste-li na zahradě, přidejte i libovolné jedlé květy. My jsme použili okvětní lístky růže.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty