Letní salát jako z Havaje
Ingredience
½ | vodního melounu |
¼ | melounu Cantaloupe |
¼ | melounu Galia |
4 | meruňky |
50 g | jahod |
2 | nektarinky |
115 g | balkánského sýra |
40 g | ostružin |
60 g | borůvek |
40 g | třešní |
½ | hrsti čerstvé máty |
Postup přípravy
1. Z vodního melounu vydlabejte polévkovou lžící dužinu do mísy.
2. Z dužiny slijte šťávu a následně ji ještě nakrájejte na menší kousky. Vsypte zpět do mísy vytvořené z prázdného vodního melounu.
3. Ze zbylých melounů vykrájejte pomocí speciálního vykrajovátka (či odměrky na kávu) kuličky. Přidejte k vodnímu melounu spolu s rozčtvrcenými meruňkami, jahodami a kousky nektarinek. Promíchejte s ½ rozdrobeného sýra.
4. Nakonec salát dozdobte zbylým ovocem a posypte sýrem. Doplňte větvičkou máty. Jste-li na zahradě, přidejte i libovolné jedlé květy. My jsme použili okvětní lístky růže.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY