Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 červené cibule
100 ml červeného vinného octa
8 nožiček vepřových párků
1 zelená chilli paprička
1 červená chilli paprička
1 žlutá chilli paprička
180 g corničonek
8 hotdogových bulek
8 lžic plnotučné hořčice

Postup přípravy

1. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na tenká kolečka. Dejte do misky nebo sklenice, zalijte octem a nechte minimálně 1 hodinu marinovat v lednici.

2. Párky grilujte na rozpáleném grilu nebo opékejte na ohni asi 5 minut.

3. Chilli papričky nakrájejte na tenká kolečka, malé nakládané okurky corničonky na plátky. Pro děti chilli vynechte.

4. Bulky potřete lžící hořčice. Do každé vložte ogrilovanou nožičku párku. Obložte nakládanou cibulí, corničonkami a chilli papričkami.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty