Letní hotdogy s nakládanou cibulí
Ingredience
2 | červené cibule |
100 ml | červeného vinného octa |
8 | nožiček vepřových párků |
1 | zelená chilli paprička |
1 | červená chilli paprička |
1 | žlutá chilli paprička |
180 g | corničonek |
8 | hotdogových bulek |
8 | lžic plnotučné hořčice |
Postup přípravy
1. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na tenká kolečka. Dejte do misky nebo sklenice, zalijte octem a nechte minimálně 1 hodinu marinovat v lednici.
2. Párky grilujte na rozpáleném grilu nebo opékejte na ohni asi 5 minut.
3. Chilli papričky nakrájejte na tenká kolečka, malé nakládané okurky corničonky na plátky. Pro děti chilli vynechte.
4. Bulky potřete lžící hořčice. Do každé vložte ogrilovanou nožičku párku. Obložte nakládanou cibulí, corničonkami a chilli papričkami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY