×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Ledové borůvkové müsli tyčinky

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Palačinky s čerstvými jahodami
Palačinky s...
Palačinky s čerstvými jahodami
Palačinky s čerstvými jahodami

Ledové borůvkové müsli tyčinky

Co budete potřebovat

hrnku světlého müsli + na posypání
60 g másla, rozpuštěného
500 g borůvkového jogurtu
1 hrnek čerstvých borůvek

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. V míse smíchejte müsli a rozpuštěné máslo, směs natlačte do čtvercové pečicí formy o hraně 20 cm. Pečte 10 minut, pak 10 minut chlaďte a potom dejte na 5 minut do mrazáku. Navrch rozdělte jogurt, posypte borůvkami a müsli. Vraťte na 3 hodiny do mrazáku. Vyndejte z mrazáku, nechte 10 minut povolit, pak nakrájejte na 5 proužků a každý ještě přeřízněte na dva hranolky. Každý zabalte do potravinářské fólie a podávejte nebo vraťte do mrazáku.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ledové borůvkové müsli tyčinky

Dezert Snadné Česká Sladká jídla Magazín 9/2014
Průměrné hodnocení 3 (6)

Co budete potřebovat

hrnku světlého müsli + na posypání
60 g másla, rozpuštěného
500 g borůvkového jogurtu
1 hrnek čerstvých borůvek

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C. V míse smíchejte müsli a rozpuštěné máslo, směs natlačte do čtvercové pečicí formy o hraně 20 cm. Pečte 10 minut, pak 10 minut chlaďte a potom dejte na 5 minut do mrazáku. Navrch rozdělte jogurt, posypte borůvkami a müsli. Vraťte na 3 hodiny do mrazáku. Vyndejte z mrazáku, nechte 10 minut povolit, pak nakrájejte na 5 proužků a každý ještě přeřízněte na dva hranolky. Každý zabalte do potravinářské fólie a podávejte nebo vraťte do mrazáku.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Palačinky s čerstvými jahodami
Palačinky s čerstvými jahodami
Palačinky s čerstvými jahodami
Palačinky s čerstvými jahodami

Inspirujte se podobnými recepty