×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Ledová horká čokoláda s pomeranči

Další recepty a články

Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým...
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...

Ledová horká čokoláda s pomeranči

Co budete potřebovat

200 ml smetany na vaření
1 lžička kukuřičného škrobu
50 g tmavé čokolády s pomeranči
30 ml pomerančového likéru Grand Marnier
čokoládová zmrzlina k podávání

Jak na to?

V malém rendlíku prošlehejte smetanu se škrobem. Přidejte čokoládu a zahřívejte do rozpuštění. Do sklenek rozdělte likér, zalijte horkou čokoládou. Ozdobte kopečky zmrzliny a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ledová horká čokoláda s pomeranči

Velmi snadné Magazín 11/2015
(0)

Co budete potřebovat

200 ml smetany na vaření
1 lžička kukuřičného škrobu
50 g tmavé čokolády s pomeranči
30 ml pomerančového likéru Grand Marnier
čokoládová zmrzlina k podávání

Jak na to?

V malém rendlíku prošlehejte smetanu se škrobem. Přidejte čokoládu a zahřívejte do rozpuštění. Do sklenek rozdělte likér, zalijte horkou čokoládou. Ozdobte kopečky zmrzliny a podávejte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...

Inspirujte se podobnými recepty