×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí špízy s bramborem a bylinkami

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Kuřecí špízy s bramborem a bylinkami

Tip do kuchyně

Pokud jste příznivci pikantních pokrmů, do tohoto receptu by skvěle sedla trocha chilli. Špízy ihned dostanou parádní říz.

Co budete potřebovat

500 g brambor
sůl
pepř
3 lžíce petrželky, máty a pažitky
6 lžic olivového oleje
2 lžíce citronové šťávy
500 g kuřecích prsou
1 červená cibule
1 červená paprika
1 citron

Jak na to?

1) Brambory uvařte ve vroucí osolené vodě zhruba 10–12 minut. Sceďte je a nechte zchladnout.

2) V míse smíchejte bylinky, olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Přidejte kousky masa, brambory, dílky cibule a kousky papriky a vše dobře promíchejte, aby se ingredience obalily marinádou.

3) Poté vše střídavě napíchejte na jehlice. Na konec každé dejte klínek citronu. Grilujte 5–6 minut z každé strany.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí špízy s bramborem a bylinkami

Hlavní chod Snadné Česká Chuťovky Grilování Máta , Pažitka , Petržel kadeřavá Magazín 6/2013
Průměrné hodnocení 2 (1)

Tip do kuchyně

Pokud jste příznivci pikantních pokrmů, do tohoto receptu by skvěle sedla trocha chilli. Špízy ihned dostanou parádní říz.

Co budete potřebovat

500 g brambor
sůl
pepř
3 lžíce petrželky, máty a pažitky
6 lžic olivového oleje
2 lžíce citronové šťávy
500 g kuřecích prsou
1 červená cibule
1 červená paprika
1 citron

Jak na to?

1) Brambory uvařte ve vroucí osolené vodě zhruba 10–12 minut. Sceďte je a nechte zchladnout.

2) V míse smíchejte bylinky, olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Přidejte kousky masa, brambory, dílky cibule a kousky papriky a vše dobře promíchejte, aby se ingredience obalily marinádou.

3) Poté vše střídavě napíchejte na jehlice. Na konec každé dejte klínek citronu. Grilujte 5–6 minut z každé strany.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty