×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí špízy s bramborem a bylinkami

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Kuřecí špízy s bramborem a bylinkami

Tip do kuchyně

Pokud jste příznivci pikantních pokrmů, do tohoto receptu by skvěle sedla trocha chilli. Špízy ihned dostanou parádní říz.

Co budete potřebovat

500 g brambor
sůl
pepř
3 lžíce petrželky, máty a pažitky
6 lžic olivového oleje
2 lžíce citronové šťávy
500 g kuřecích prsou
1 červená cibule
1 červená paprika
1 citron

Jak na to?

1) Brambory uvařte ve vroucí osolené vodě zhruba 10–12 minut. Sceďte je a nechte zchladnout.

2) V míse smíchejte bylinky, olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Přidejte kousky masa, brambory, dílky cibule a kousky papriky a vše dobře promíchejte, aby se ingredience obalily marinádou.

3) Poté vše střídavě napíchejte na jehlice. Na konec každé dejte klínek citronu. Grilujte 5–6 minut z každé strany.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí špízy s bramborem a bylinkami

Hlavní chod Snadné Česká Chuťovky Grilování Máta , Pažitka , Petržel kadeřavá Magazín 6/2013
Průměrné hodnocení 2 (1)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

Pokud jste příznivci pikantních pokrmů, do tohoto receptu by skvěle sedla trocha chilli. Špízy ihned dostanou parádní říz.

Co budete potřebovat

500 g brambor
sůl
pepř
3 lžíce petrželky, máty a pažitky
6 lžic olivového oleje
2 lžíce citronové šťávy
500 g kuřecích prsou
1 červená cibule
1 červená paprika
1 citron

Jak na to?

1) Brambory uvařte ve vroucí osolené vodě zhruba 10–12 minut. Sceďte je a nechte zchladnout.

2) V míse smíchejte bylinky, olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Přidejte kousky masa, brambory, dílky cibule a kousky papriky a vše dobře promíchejte, aby se ingredience obalily marinádou.

3) Poté vše střídavě napíchejte na jehlice. Na konec každé dejte klínek citronu. Grilujte 5–6 minut z každé strany.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019