Kuřecí špízy naložené v medu
Ingredience
100 ml | sójové omáčky |
25 ml | worcesterské omáčky |
50 g | krupicového cukru |
50 ml | medu |
2 | stroužky česneku, utřené nožem |
1 | lžíce solamylu |
1 | lžíce slunečnicového oleje |
2 | středně velké kuřecí prsní řízky |
250 g | vařené rýže |
400 g | zelených fazolek, spařených horkou vodou |
Postup přípravy
1) V misce smíchejte sójovou omáčku, worcester, cukr, med, česnek, solamyl a olej. Přelijte do vetší mělké mísy.
2) Maso nakrájejte na delší, asi centimetr široké proužky. Ty jako vlnky napíchejte na čtyři špejle a položte nejméně na patnáct minut do marinády
3) Špízky opékejte na grilovací pánvi – zhruba dvě minuty z každé strany, dokud maso krásně nezezlátne. Podávejte s vařenou rýží a fazolkami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY