Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí špízy naložené v medu

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s...
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Kuřecí špízy naložené v medu

Co budete potřebovat

100 ml sójové omáčky
25 ml worcesterské omáčky
50 g krupicového cukru
50 ml medu
2 stroužky česneku, utřené nožem
1 lžíce solamylu
1 lžíce slunečnicového oleje
2 středně velké kuřecí prsní řízky
250 g vařené rýže
400 g zelených fazolek, spařených horkou vodou

Jak na to?

1) V misce smíchejte sójovou omáčku, worcester, cukr, med, česnek, solamyl a olej. Přelijte do vetší mělké mísy.
2) Maso nakrájejte na delší, asi centimetr široké proužky. Ty jako vlnky napíchejte na čtyři špejle a položte nejméně na patnáct minut do marinády
3) Špízky opékejte na grilovací pánvi – zhruba dvě minuty z každé strany, dokud maso krásně nezezlátne. Podávejte s vařenou rýží a fazolkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí špízy naložené v medu

Hlavní chod Snadné Česká Magazín 7/2010
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

100 ml sójové omáčky
25 ml worcesterské omáčky
50 g krupicového cukru
50 ml medu
2 stroužky česneku, utřené nožem
1 lžíce solamylu
1 lžíce slunečnicového oleje
2 středně velké kuřecí prsní řízky
250 g vařené rýže
400 g zelených fazolek, spařených horkou vodou

Jak na to?

1) V misce smíchejte sójovou omáčku, worcester, cukr, med, česnek, solamyl a olej. Přelijte do vetší mělké mísy.
2) Maso nakrájejte na delší, asi centimetr široké proužky. Ty jako vlnky napíchejte na čtyři špejle a položte nejméně na patnáct minut do marinády
3) Špízky opékejte na grilovací pánvi – zhruba dvě minuty z každé strany, dokud maso krásně nezezlátne. Podávejte s vařenou rýží a fazolkami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Inspirujte se podobnými recepty