×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí roláda

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Kuřecí roláda

Co budete potřebovat

3 kuřecí prsa
sůl
pepř
grilovací koření
Dijonská hořčice
1 balení špenátu
1 lžíce másla
5 stroužků česneku
1 balení sýru feta
2 mozzarelly
1 hrst sušených rajčat
hrst bazalkových lístků
olivový olej

Jak na to?

Kuřecí prsa naklepejte a z obou stran osolte, opepřete a posypte grilovacím kořením. Na pracovní plochu si položte potravinářskou fólii a vyskládejte na ni těsně vedle sebe kuřecí prsa, aby vytvořila velký plát. Maso by se nemělo příliš překrývat a zároveň se snažte vyvarovat prázdných míst. Potom maso potřete Dijonskou hořčicí. Špenát spařte horkou vodou a důkladně vyždímejte. Máslo rozpusťte ve velké pánvi, přidejte plátky česneku a ve chvíli, kdy zavoní, vmíchejte špenát. Podle chuti osolte a opepřete. Sejměte z plotny a vmíchejte fetu a mozzarellu, obojí na kostičky. Směs dejte na kuřecí maso, navrch posypte bazalkou a zarolujte. Svažte provázkem, potřete olejem a v troubě vyhřáté na 180 °C pečte asi 45 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí roláda

Předkrm Snadné Česká Pečení Bazalka , Rajče Magazín 4/2014
Průměrné hodnocení 4 (85)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

3 kuřecí prsa
sůl
pepř
grilovací koření
Dijonská hořčice
1 balení špenátu
1 lžíce másla
5 stroužků česneku
1 balení sýru feta
2 mozzarelly
1 hrst sušených rajčat
hrst bazalkových lístků
olivový olej

Jak na to?

Kuřecí prsa naklepejte a z obou stran osolte, opepřete a posypte grilovacím kořením. Na pracovní plochu si položte potravinářskou fólii a vyskládejte na ni těsně vedle sebe kuřecí prsa, aby vytvořila velký plát. Maso by se nemělo příliš překrývat a zároveň se snažte vyvarovat prázdných míst. Potom maso potřete Dijonskou hořčicí. Špenát spařte horkou vodou a důkladně vyždímejte. Máslo rozpusťte ve velké pánvi, přidejte plátky česneku a ve chvíli, kdy zavoní, vmíchejte špenát. Podle chuti osolte a opepřete. Sejměte z plotny a vmíchejte fetu a mozzarellu, obojí na kostičky. Směs dejte na kuřecí maso, navrch posypte bazalkou a zarolujte. Svažte provázkem, potřete olejem a v troubě vyhřáté na 180 °C pečte asi 45 minut.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019