×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Kuřecí roláda

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Kuřecí roláda

Co budete potřebovat

3 kuřecí prsa
sůl
pepř
grilovací koření
Dijonská hořčice
1 balení špenátu
1 lžíce másla
5 stroužků česneku
1 balení sýru feta
2 mozzarelly
1 hrst sušených rajčat
hrst bazalkových lístků
olivový olej

Jak na to?

Kuřecí prsa naklepejte a z obou stran osolte, opepřete a posypte grilovacím kořením. Na pracovní plochu si položte potravinářskou fólii a vyskládejte na ni těsně vedle sebe kuřecí prsa, aby vytvořila velký plát. Maso by se nemělo příliš překrývat a zároveň se snažte vyvarovat prázdných míst. Potom maso potřete Dijonskou hořčicí. Špenát spařte horkou vodou a důkladně vyždímejte. Máslo rozpusťte ve velké pánvi, přidejte plátky česneku a ve chvíli, kdy zavoní, vmíchejte špenát. Podle chuti osolte a opepřete. Sejměte z plotny a vmíchejte fetu a mozzarellu, obojí na kostičky. Směs dejte na kuřecí maso, navrch posypte bazalkou a zarolujte. Svažte provázkem, potřete olejem a v troubě vyhřáté na 180 °C pečte asi 45 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí roláda

Předkrm Snadné Česká Pečení Bazalka , Rajče Magazín 4/2014
Průměrné hodnocení 4 (96)

Co budete potřebovat

3 kuřecí prsa
sůl
pepř
grilovací koření
Dijonská hořčice
1 balení špenátu
1 lžíce másla
5 stroužků česneku
1 balení sýru feta
2 mozzarelly
1 hrst sušených rajčat
hrst bazalkových lístků
olivový olej

Jak na to?

Kuřecí prsa naklepejte a z obou stran osolte, opepřete a posypte grilovacím kořením. Na pracovní plochu si položte potravinářskou fólii a vyskládejte na ni těsně vedle sebe kuřecí prsa, aby vytvořila velký plát. Maso by se nemělo příliš překrývat a zároveň se snažte vyvarovat prázdných míst. Potom maso potřete Dijonskou hořčicí. Špenát spařte horkou vodou a důkladně vyždímejte. Máslo rozpusťte ve velké pánvi, přidejte plátky česneku a ve chvíli, kdy zavoní, vmíchejte špenát. Podle chuti osolte a opepřete. Sejměte z plotny a vmíchejte fetu a mozzarellu, obojí na kostičky. Směs dejte na kuřecí maso, navrch posypte bazalkou a zarolujte. Svažte provázkem, potřete olejem a v troubě vyhřáté na 180 °C pečte asi 45 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

Mohlo by Vám také chutnat