×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Kuřecí roláda

Další recepty a články

Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka...
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Tousty s lososovou pomazánkou
Tousty s lososovou...
Tousty s lososovou pomazánkou
Tousty s lososovou pomazánkou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se...
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené...
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy

Kuřecí roláda

Co budete potřebovat

3 kuřecí prsa
sůl
pepř
grilovací koření
Dijonská hořčice
1 balení špenátu
1 lžíce másla
5 stroužků česneku
1 balení sýru feta
2 mozzarelly
1 hrst sušených rajčat
hrst bazalkových lístků
olivový olej

Jak na to?

Kuřecí prsa naklepejte a z obou stran osolte, opepřete a posypte grilovacím kořením. Na pracovní plochu si položte potravinářskou fólii a vyskládejte na ni těsně vedle sebe kuřecí prsa, aby vytvořila velký plát. Maso by se nemělo příliš překrývat a zároveň se snažte vyvarovat prázdných míst. Potom maso potřete Dijonskou hořčicí. Špenát spařte horkou vodou a důkladně vyždímejte. Máslo rozpusťte ve velké pánvi, přidejte plátky česneku a ve chvíli, kdy zavoní, vmíchejte špenát. Podle chuti osolte a opepřete. Sejměte z plotny a vmíchejte fetu a mozzarellu, obojí na kostičky. Směs dejte na kuřecí maso, navrch posypte bazalkou a zarolujte. Svažte provázkem, potřete olejem a v troubě vyhřáté na 180 °C pečte asi 45 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kuřecí roláda

Předkrm Snadné Česká Pečení Magazín 4/2014
Průměrné hodnocení 4 (65)

Co budete potřebovat

3 kuřecí prsa
sůl
pepř
grilovací koření
Dijonská hořčice
1 balení špenátu
1 lžíce másla
5 stroužků česneku
1 balení sýru feta
2 mozzarelly
1 hrst sušených rajčat
hrst bazalkových lístků
olivový olej

Jak na to?

Kuřecí prsa naklepejte a z obou stran osolte, opepřete a posypte grilovacím kořením. Na pracovní plochu si položte potravinářskou fólii a vyskládejte na ni těsně vedle sebe kuřecí prsa, aby vytvořila velký plát. Maso by se nemělo příliš překrývat a zároveň se snažte vyvarovat prázdných míst. Potom maso potřete Dijonskou hořčicí. Špenát spařte horkou vodou a důkladně vyždímejte. Máslo rozpusťte ve velké pánvi, přidejte plátky česneku a ve chvíli, kdy zavoní, vmíchejte špenát. Podle chuti osolte a opepřete. Sejměte z plotny a vmíchejte fetu a mozzarellu, obojí na kostičky. Směs dejte na kuřecí maso, navrch posypte bazalkou a zarolujte. Svažte provázkem, potřete olejem a v troubě vyhřáté na 180 °C pečte asi 45 minut.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Rybičková pomazánka z makrel
Tousty s lososovou pomazánkou
Tousty s lososovou pomazánkou
Tousty s lososovou pomazánkou
Tousty s lososovou pomazánkou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Kapustičky se slaninou
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy
Carpaccio z červené řepy

Inspirujte se podobnými recepty