Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Domácí hamburger s kuřecím masem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety,...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Lasagne
Lasagne
Lasagne
Lasagne

Domácí hamburger s kuřecím masem

Tip do kuchyně

 

Abyste docílili krásně křupavých houstiček, opečte je rozpůlené z vnitřní strany na grilu.

Co budete potřebovat

6 kuřecích prsou
olivový olej
sůl
1 dávka brusinkové glazury
6 hamburgerových bulek
6 listů salátu
6 plátků modrého sýru
cibulka
snítky oregana

Jak na to?

Připravte si pořádný kuřecí hamburger. Třeba pro své přátele na grilování.

1) Kuřecí prsa očistěte, omyjte, osušte, potřete olejem a z obou stran osolte.

2) Pak je potřete brusinkovou glazurou.

3) Dejte na rozpálený gril a grilujte z obou stran, aby bylo maso měkké a hotové uvnitř. Stále potírejte glazurou.

4) Bulky rozřízněte, na spodní díly dejte listy salátu, pak kuřecí prsa, navrch vždy po plátku sýru a část grilované cibulky.

5) Ozdobte oreganem a přiklopte horními díly.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí hamburger s kuřecím masem

Hlavní chod Velmi snadné Americká Smažení Oregano Magazín 5/2014
Průměrné hodnocení 4 (6)

Tip do kuchyně

 

Abyste docílili krásně křupavých houstiček, opečte je rozpůlené z vnitřní strany na grilu.

Co budete potřebovat

6 kuřecích prsou
olivový olej
sůl
1 dávka brusinkové glazury
6 hamburgerových bulek
6 listů salátu
6 plátků modrého sýru
cibulka
snítky oregana

Jak na to?

Připravte si pořádný kuřecí hamburger. Třeba pro své přátele na grilování.

1) Kuřecí prsa očistěte, omyjte, osušte, potřete olejem a z obou stran osolte.

2) Pak je potřete brusinkovou glazurou.

3) Dejte na rozpálený gril a grilujte z obou stran, aby bylo maso měkké a hotové uvnitř. Stále potírejte glazurou.

4) Bulky rozřízněte, na spodní díly dejte listy salátu, pak kuřecí prsa, navrch vždy po plátku sýru a část grilované cibulky.

5) Ozdobte oreganem a přiklopte horními díly.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Kuře s těstovinami
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Boloňské špagety, které...
Lasagne
Lasagne
Lasagne
Lasagne

Inspirujte se podobnými recepty