Domácí hamburger s kuřecím masem
Ingredience
6 | kuřecích prsou |
olivový olej | |
sůl | |
1 | dávka brusinkové glazury |
6 | hamburgerových bulek |
6 | listů salátu |
6 | plátků modrého sýru |
cibulka | |
snítky oregana |
Postup přípravy
Připravte si pořádný kuřecí hamburger. Třeba pro své přátele na grilování.
1) Kuřecí prsa očistěte, omyjte, osušte, potřete olejem a z obou stran osolte.
2) Pak je potřete brusinkovou glazurou.
3) Dejte na rozpálený gril a grilujte z obou stran, aby bylo maso měkké a hotové uvnitř. Stále potírejte glazurou.
4) Bulky rozřízněte, na spodní díly dejte listy salátu, pak kuřecí prsa, navrch vždy po plátku sýru a část grilované cibulky.
5) Ozdobte oreganem a přiklopte horními díly.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY