Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Kobliha s pudinkem a malinami

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na...
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a...
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Kobliha s pudinkem a malinami

Tip do kuchyně

 

Tento recept můžete vyšperkovat upečením domácích koblih.

Co budete potřebovat

1 kobliha plněná čokoládou
200 ml hotového šodó (nebo vanilkového pudinku)
2 hrsti čerstvých malin
1 lžička cukru
1 lžička calvadosu (nebo jiné pálenky)

Jak na to?

1) V malém hrnci ohřejte šodó (nebo uvařte pudink podle návodu).

2) Polovinu malin smíchejte s cukrem a alkoholem a na mírném ohni je prohřejte, aby pustily šťávu.

3) Do sklenice nejdřív nalijte ohřáté maliny a lžičkou jimi polijte vnitrní stěny. Pak pomalu přidejte polovinu šodó (nebo pudinku), položte na něj koblihu a nakonec dezert dozdobte neohřátými malinami a zbývajícím šodó.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Kobliha s pudinkem a malinami

Dezert Velmi snadné Česká Moučníky a koláče Vaření Magazín 2/2010
Průměrné hodnocení 4 (1)

Tip do kuchyně

 

Tento recept můžete vyšperkovat upečením domácích koblih.

Co budete potřebovat

1 kobliha plněná čokoládou
200 ml hotového šodó (nebo vanilkového pudinku)
2 hrsti čerstvých malin
1 lžička cukru
1 lžička calvadosu (nebo jiné pálenky)

Jak na to?

1) V malém hrnci ohřejte šodó (nebo uvařte pudink podle návodu).

2) Polovinu malin smíchejte s cukrem a alkoholem a na mírném ohni je prohřejte, aby pustily šťávu.

3) Do sklenice nejdřív nalijte ohřáté maliny a lžičkou jimi polijte vnitrní stěny. Pak pomalu přidejte polovinu šodó (nebo pudinku), položte na něj koblihu a nakonec dezert dozdobte neohřátými malinami a zbývajícím šodó.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Inspirujte se podobnými recepty