Kobliha s pudinkem a malinami
Ingredience
1 | kobliha plněná čokoládou |
200 ml | hotového šodó (nebo vanilkového pudinku) |
2 | hrsti čerstvých malin |
1 | lžička cukru |
1 | lžička calvadosu (nebo jiné pálenky) |
Postup přípravy
1) V malém hrnci ohřejte šodó (nebo uvařte pudink podle návodu).
2) Polovinu malin smíchejte s cukrem a alkoholem a na mírném ohni je prohřejte, aby pustily šťávu.
3) Do sklenice nejdřív nalijte ohřáté maliny a lžičkou jimi polijte vnitrní stěny. Pak pomalu přidejte polovinu šodó (nebo pudinku), položte na něj koblihu a nakonec dezert dozdobte neohřátými malinami a zbývajícím šodó.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY