Klobásové šneky s kaší
Ingredience
500 g | vinné klobásy AQ |
8 | dlouhých plátku slaniny AQ |
8 | delších snítek rozmarýnu AQ |
1 | lžíce slunečnicového oleje |
bramborová kaše AQ |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 220 °C. Vinnou klobásu pokrájejte na 8 kusů, na každý položte plátek
slaniny a stočte do šneka. Propíchněte snítkou rozmarýnu, aby se klobása nemohla rozmotat. Šneky vyskládejte na olejem lehce vymazaný plech a pečte půl hodiny pěkně dozlatova. Jezte s bramborovou kaší.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY