Opečené klobásky na jedno sousto budou k letnímu posezení u piva jako dělané.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Bezlepkové
Grilování
Svačina
Ingredience
Složení
6 porcí
Klobása papriková 4 ks
Hořčice hrubozrnná 1 člž
Majonéza 1 plž
Med 1/2 člž
Křen strouhaný 1/2 člž
Jablko zelené 1 ks
Zelí kysané 100 g
Kopr 1 člž
Klobása papriková 4 ks
Hořčice hrubozrnná 1 člž
Majonéza 1 plž
Med 1/2 člž
Křen strouhaný 1/2 člž
Jablko zelené 1 ks
Zelí kysané 100 g
Kopr 1 člž
Příprava
1
Majonézu smíchejte s hořčicí, křenem a medem. Jablko nakrájejte na jemné nudličky, nejlépe na mandolíně. Zelí nechte okapat, také nakrájejte a smíchejte s jablkem, koprem a ochucenou majonézou.
2
Klobásy ogrilujte vcelku a pak nakrájejte na kousky. Nařízněte je z boku, naplňte salátem a spíchněte párátkem.
1
Majonézu smíchejte s hořčicí, křenem a medem. Jablko nakrájejte na jemné nudličky, nejlépe na mandolíně. Zelí nechte okapat, také nakrájejte a smíchejte s jablkem, koprem a ochucenou majonézou.
2
Klobásy ogrilujte vcelku a pak nakrájejte na kousky. Nařízněte je z boku, naplňte salátem a spíchněte párátkem.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!