Kapustičky se slaninou
Ingredience
1 kg | drobné růžičkové kapusty |
sůl | |
100 g | tenkých plátků slaniny |
4 | lžíce sádla |
hrst čerstvé šalvěje |
Postup přípravy
Kapustičky očistěte, omyjte a na 3 minuty je ponořte do vroucí osolené vody. Pak je sceďte a dejte do mísy s kostkami ledu, aby rychle vychladly a zachovaly si krásnou zelenou barvu. Poté je dobře osušte. Nudličky slaniny dokřupava osmažte na sádle. Přidejte kapustičky a promíchejte, aby se obalily tukem. Opékejte 2–3 minuty. Podávejte posypané šalvěji.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY