
Kanapky s pomazánkou z romaduru

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Vegetariánské
Párty
Předkrm
Ingredience
Složení 4 porce
- Krémový čerstvý sýr 100 g
- Romadůr 200 g
- Smetana ke šlehání 30%-33% 2 plž
- Bageta tmavá 1 ks
- Ředkvičky 1 svaz.
- Pažitka čerstvá 1 hrs.
- Krémový čerstvý sýr 100 g
- Romadůr 200 g
- Smetana ke šlehání 30%-33% 2 plž
- Bageta tmavá 1 ks
- Ředkvičky 1 svaz.
- Pažitka čerstvá 1 hrs.
Příprava
- 1Nakrájejte na kousky 200 g zrajícího sýra a poté jej rozmixujte dohladka společně se 100 g čerstvého sýra a 2 lžícemi smetany.
- 2Nakrájejte na plátky vícezrnnou bagetu a opečte ji na pánvi nebo v troubě nasucho.
- 3Opečenou bagetu potřete připravenou pomazánkou.
- 4Připravené jednohubky ozdobte plátky ředkviček z jednoho svazku. Navrch posypte hrstí nasekané pažitky. Servírujte společně s vychlazeným Tramínem červeným.
- 1Nakrájejte na kousky 200 g zrajícího sýra a poté jej rozmixujte dohladka společně se 100 g čerstvého sýra a 2 lžícemi smetany.
- 2Nakrájejte na plátky vícezrnnou bagetu a opečte ji na pánvi nebo v troubě nasucho.
- 3Opečenou bagetu potřete připravenou pomazánkou.
- 4Připravené jednohubky ozdobte plátky ředkviček z jednoho svazku. Navrch posypte hrstí nasekané pažitky. Servírujte společně s vychlazeným Tramínem červeným.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.