1
Nakrájejte na kousky 200 g zrajícího sýra a poté jej rozmixujte dohladka společně se 100 g čerstvého sýra a 2 lžícemi smetany.
2
Nakrájejte na plátky vícezrnnou bagetu a opečte ji na pánvi nebo v troubě nasucho.
3
Opečenou bagetu potřete připravenou pomazánkou.
4
Připravené jednohubky ozdobte plátky ředkviček z jednoho svazku. Navrch posypte hrstí nasekané pažitky. Servírujte společně s vychlazeným Tramínem červeným.
1
Nakrájejte na kousky 200 g zrajícího sýra a poté jej rozmixujte dohladka společně se 100 g čerstvého sýra a 2 lžícemi smetany.
2
Nakrájejte na plátky vícezrnnou bagetu a opečte ji na pánvi nebo v troubě nasucho.
3
Opečenou bagetu potřete připravenou pomazánkou.
4
Připravené jednohubky ozdobte plátky ředkviček z jednoho svazku. Navrch posypte hrstí nasekané pažitky. Servírujte společně s vychlazeným Tramínem červeným.