Kakaovoarašídové máslo
Ingredience
120 g | arašídového másla |
15 g | holandského kakaa |
50 ml | javorového sirupu |
1 | lžička vanilkového extraktu |
sůl |
Postup přípravy
1. Arašídové máslo přelijte do misky. Přisypte prosáté kakao, vlijte sirup, vanilku a lehce osolte.
2. Tyčovým mixérem dobře promíchejte v hladký krém.
3. Přelijte do uzavíratelné ozdobné skleničky a převažte stužkou či provázkem. Uchovávejte v chladu.
Jak na to?
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY