1
Tempeh nakrájejte na plátky a opečte na pánvi cca ve dvou lžících oleje. Dejte na ubrousek a odložte. Pánev vytřete papírovou utěrkou. Na mírném ohni nasucho opražte sezam do lehkého zhnědnutí.
2
Přiveďte k varu trochu vody a za použití pařáku spařte špenát. Z pórku odstraňte tmavě zelenou část. Světlou část podélně rozpulte, dobře vymyjte, přepulte a nakrájejte na velmi tenké nudličky.
3
Na dresink rozmíchejte sójovou omáčku, med, olej, rozmělněný česnek a najemno nastrouhaný zázvor.
4
Špenát rozložte na talíře, zasypte nudličkami pórku, obložte plátky tempehu, přelijte dresinkem a zasypte sezamem.
1
Tempeh nakrájejte na plátky a opečte na pánvi cca ve dvou lžících oleje. Dejte na ubrousek a odložte. Pánev vytřete papírovou utěrkou. Na mírném ohni nasucho opražte sezam do lehkého zhnědnutí.
2
Přiveďte k varu trochu vody a za použití pařáku spařte špenát. Z pórku odstraňte tmavě zelenou část. Světlou část podélně rozpulte, dobře vymyjte, přepulte a nakrájejte na velmi tenké nudličky.
3
Na dresink rozmíchejte sójovou omáčku, med, olej, rozmělněný česnek a najemno nastrouhaný zázvor.
4
Špenát rozložte na talíře, zasypte nudličkami pórku, obložte plátky tempehu, přelijte dresinkem a zasypte sezamem.