Přeskočit
Albert logoAlbert logo

Vítejte!

Můj profil
Menu
LETÁKYRECEPTY
MŮJ ALBERT
ReceptyJahůdková snídaně od srdce s domácí granolou a jogurtem
Albert logoAlbert logo
  • Jahůdková snídaně od srdce s domácí granolou a jogurtem

Jahůdková snídaně od srdce s domácí granolou a jogurtem

Připravte si lahodnou snídani podle našeho receptu. Podávat ji můžete i při speciálních příležitostech, třeba ke dni matek či v den svatého Valentýna.
Jahůdková snídaně od srdce s domácí granolou a jogurtem
Velmi snadné
31-45 minut
5/5
Česká
Bio
Recepty na každý den
Snídaně

Ingredience

Složení
4 porce
  • Špaldové vločky BIO 300 g
  • Chia semínka BIO 50 g
  • Dýňová semínka BIO 50 g
  • Kokos plátky BIO 50 g
  • Olej kokosový BIO 50 g
  • Javorový sirup BIO 100 g
  • Jogurt bílý BIO 400 g
  • Jahody BIO 500 g
  • Datlový sirup BIO 1 člž
  • Máta 2 snít.
  • Špaldové vločky BIO 300 g
  • Chia semínka BIO 50 g
  • Dýňová semínka BIO 50 g
  • Kokos plátky BIO 50 g
  • Olej kokosový BIO 50 g
  • Javorový sirup BIO 100 g
  • Jogurt bílý BIO 400 g
  • Jahody BIO 500 g
  • Datlový sirup BIO 1 člž
  • Máta 2 snít.

Příprava

1
Na granolu promíchejte v míse 300 g špaldových vloček, 50 g chia semínek, 50 g dýňových semínek, 50 g kokosových plátků, 50 g kokosového oleje a 100 g javorového sirupu. Rovnoměrně rozložte na plech opatřený pečicím papírem. Pečte na 160 °C po dobu 15 minut, každých 5 minut přitom granolu promíchejte. Vyndejte z trouby a nechte vychladnout na plechu, dokud nebude granola křupavá. Uchovejte ve vzduchotěsné nádobě.
2
Do 4 sklenic nandejte na dno po 2 lžících připravené granoly. Na ni rozdělte 400 g bílého jogurtu.
3
Omyjte 500 g jahod. Polovinu rozmixujte se lžičkou datlového sirupu a druhou nakrájejte na kousky. Rozmixované jahody nalijte do sklenic na jogurt, poté vytvořte další vrstvu z jahod nakrájených.
4
Nakonec ozdobte granolou a lístky máty a podávejte. Každý den můžete mít bio snídani.
1
Na granolu promíchejte v míse 300 g špaldových vloček, 50 g chia semínek, 50 g dýňových semínek, 50 g kokosových plátků, 50 g kokosového oleje a 100 g javorového sirupu. Rovnoměrně rozložte na plech opatřený pečicím papírem. Pečte na 160 °C po dobu 15 minut, každých 5 minut přitom granolu promíchejte. Vyndejte z trouby a nechte vychladnout na plechu, dokud nebude granola křupavá. Uchovejte ve vzduchotěsné nádobě.
2
Do 4 sklenic nandejte na dno po 2 lžících připravené granoly. Na ni rozdělte 400 g bílého jogurtu.
3
Omyjte 500 g jahod. Polovinu rozmixujte se lžičkou datlového sirupu a druhou nakrájejte na kousky. Rozmixované jahody nalijte do sklenic na jogurt, poté vytvořte další vrstvu z jahod nakrájených.
4
Nakonec ozdobte granolou a lístky máty a podávejte. Každý den můžete mít bio snídani.

Hodnocení

Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Aktuální letáky

Prolistujte si aktuální letákovou nabídku plnou akčních cen.

Platný ještě 6 dní

Od 09.10.2024 do 15.10.2024

Platný ještě 13 dní

Od 09.10.2024 do 22.10.2024

Platný ještě 6 dní

Od 09.10.2024 do 15.10.2024

Prohlížet letáky

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.