Jahody plněné cheesecakem
Ingredience
24 | velkých jahod, odstopkovaných |
350 g | čerstvého krémového sýra, např. |
philadelphia nebo lučina | |
1 | sáček vanilkového cukru |
2 | lžíce krupicového cukru |
70 g | mletých mandlí |
Postup přípravy
Z jahod vydlabejte střed a seřízněte je tak, aby dobře stály.
Sýr vložte na 30 sekund do mikrovlnné trouby, aby změkl, a prošlehejte ho s vanilkovým i krupicovým cukrem. Ochucený sýr přesuňte do cukrářského sáčku a naplňte jahody. Posypte mletými mandlemi tak, aby úplně zakryly cheesecakeovou náplň. Naplněné jahody narovnejte na servírovací talíř, vychlaďte a podávejte. Jen tak pro radost jim sýrem, čokoládou a jahodami „nakreslete“ obličeje.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY