Jahodový džem s pepřem
Ingredience
1 kg | jahod |
500 g | krupicového cukru |
šťáva z ½ citronu | |
1 | lžička hrubě drceného černého pepře |
Postup přípravy
Jahody zbavte stopek, opláchněte a nechte okapat. Větší plody pokrájejte. Dejte do kastrolu, přidejte cukr a za občasného míchání přiveďte k varu.
Nechte na mírném plamenu probublávat asi hodinu. Průběžně míchejte a sbírejte pěnu, která se bude tvořit na povrchu. Přidejte citronovou šťávu a pepř a vařte dál, dokud džem nezíská požadovanou konzistenci.
Hotový džem plňte do čistých sklenic, dobře uzavřete a otočte na deset minut dnem vzhůru.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY