Jahodovorebarborová margarita
Ingredience
3 | stvoly rebarbory |
100 g | jahod |
160 ml | stříbrné tequily |
2 | limety |
2 | lžíce agávového sirupu |
4 | hrsti ledu |
Postup přípravy
1. Stvoly rebarbory přepulte a pomocí škrabky oloupejte. Pevné 4 slupky nechte stranou. Z jednoho kousku rebarbory ještě naškrábejte 4 podlouhlé plátky, které po jednom přitiskněte na vnitřní strany sklenic. Zbylou oloupanou rebarboru odšťavněte.
2. Omyjte jahody, jednu dejte stranou na ozdobu a zbylé rozmixujte v mixéru. Přilijte tequilu, 80 ml rebarborové šťávy, limetovou šťávu, sirup a nakonec vsypte led. Mixujte asi 20 vteřin, dokud z ledu nevznikne tříšť.
3. Opatrně přelijte do sklenic o objemu 200 ml. Každou sklenici ozdobte plátkem jahody na bambusovém párátku s navléknutou slupkou rebarbory.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY