Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Jahodovorebarborová margarita

Další recepty a články

Zázvorové svařené víno
Zázvorové svařené...
Zázvorové svařené víno
Zázvorové svařené víno
Indické kurkumové mléko haldi...
Indické kurkumové...
Indické kurkumové mléko haldi...
Indické kurkumové mléko haldi...
Fire cider ohnivý jablečný...
Fire cider ohnivý...
Fire cider ohnivý jablečný...
Fire cider ohnivý jablečný...
Káva Perla s našlehanou pěnou
Káva Perla...
Káva Perla s našlehanou pěnou
Káva Perla s našlehanou pěnou

Jahodovorebarborová margarita

Co budete potřebovat

3 stvoly rebarbory
100 g jahod
160 ml stříbrné tequily
2 limety
2 lžíce agávového sirupu
4 hrsti ledu

Jak na to?

1. Stvoly rebarbory přepulte a pomocí škrabky oloupejte. Pevné 4 slupky nechte stranou. Z jednoho kousku rebarbory ještě naškrábejte 4 podlouhlé plátky, které po jednom přitiskněte na vnitřní strany sklenic. Zbylou oloupanou rebarboru odšťavněte.

2. Omyjte jahody, jednu dejte stranou na ozdobu a zbylé rozmixujte v mixéru. Přilijte tequilu, 80 ml rebarborové šťávy, limetovou šťávu, sirup a nakonec vsypte led. Mixujte asi 20 vteřin, dokud z ledu nevznikne tříšť.

3. Opatrně přelijte do sklenic o objemu 200 ml. Každou sklenici ozdobte plátkem jahody na bambusovém párátku s navléknutou slupkou rebarbory.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jahodovorebarborová margarita

Nápoj Velmi snadné Nápoje Grilování Veganské Bezlepkové Bez laktózy Magazín 5/2021 Počet porcí: 4× 200 ml
(0)

Co budete potřebovat

3 stvoly rebarbory
100 g jahod
160 ml stříbrné tequily
2 limety
2 lžíce agávového sirupu
4 hrsti ledu

Jak na to?

1. Stvoly rebarbory přepulte a pomocí škrabky oloupejte. Pevné 4 slupky nechte stranou. Z jednoho kousku rebarbory ještě naškrábejte 4 podlouhlé plátky, které po jednom přitiskněte na vnitřní strany sklenic. Zbylou oloupanou rebarboru odšťavněte.

2. Omyjte jahody, jednu dejte stranou na ozdobu a zbylé rozmixujte v mixéru. Přilijte tequilu, 80 ml rebarborové šťávy, limetovou šťávu, sirup a nakonec vsypte led. Mixujte asi 20 vteřin, dokud z ledu nevznikne tříšť.

3. Opatrně přelijte do sklenic o objemu 200 ml. Každou sklenici ozdobte plátkem jahody na bambusovém párátku s navléknutou slupkou rebarbory.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Zázvorové svařené víno
Zázvorové svařené víno
Zázvorové svařené víno
Zázvorové svařené víno
Indické kurkumové mléko haldi...
Indické kurkumové mléko haldi...
Indické kurkumové mléko haldi...
Indické kurkumové mléko haldi...
Fire cider ohnivý jablečný...
Fire cider ohnivý jablečný...
Fire cider ohnivý jablečný...
Fire cider ohnivý jablečný...
Káva Perla s našlehanou pěnou
Káva Perla s našlehanou pěnou
Káva Perla s našlehanou pěnou
Káva Perla s našlehanou pěnou

Inspirujte se podobnými recepty