Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Jahodové pohárky

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na...
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a...
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Jahodové pohárky

Co budete potřebovat

320 g čerstvých jahod
50 g cukru krupice
1 lžička vanilkového extraktu
100 g bílé čokolády
125 g sušenek Lotus
250 g měkkého polotučného tvarohu
200 g zakysané smetany

Jak na to?

1. Rozmixujte 300 g očistěných jahod s cukrem a vanilkovým extraktem. Jahodovou směs rozdělte do pohárů, 4 lžíce ponechte na finální ozdobu.
2. Čokoládu rozpusťte nad horkou vodní lázní. Vmíchejte rozdrcené sušenky.
3. Vzniklou sušenkovou směs rozdělte na jahodovou vrstvu v pohárech, malou část si nechte na finální ozdobu.
4. V míse ušlehejte tvaroh spolu se zakysanou smetanou a naneste do pohárů třetí tvarohovou vrstvu.
5. Poháry ještě přelijte zbylou jahodovou směsí, posypte sušenkovou směsí a ozdobte přepůlenými jahodami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Jahodové pohárky

Dezert Snadné Moučníky a koláče Vegetariánské Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

320 g čerstvých jahod
50 g cukru krupice
1 lžička vanilkového extraktu
100 g bílé čokolády
125 g sušenek Lotus
250 g měkkého polotučného tvarohu
200 g zakysané smetany

Jak na to?

1. Rozmixujte 300 g očistěných jahod s cukrem a vanilkovým extraktem. Jahodovou směs rozdělte do pohárů, 4 lžíce ponechte na finální ozdobu.
2. Čokoládu rozpusťte nad horkou vodní lázní. Vmíchejte rozdrcené sušenky.
3. Vzniklou sušenkovou směs rozdělte na jahodovou vrstvu v pohárech, malou část si nechte na finální ozdobu.
4. V míse ušlehejte tvaroh spolu se zakysanou smetanou a naneste do pohárů třetí tvarohovou vrstvu.
5. Poháry ještě přelijte zbylou jahodovou směsí, posypte sušenkovou směsí a ozdobte přepůlenými jahodami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Citronový koláč na plech
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Závin s tvarohem a mandlemi
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda
Piškotová roláda

Inspirujte se podobnými recepty