1
Čokoládu nalámejte do rendlíku, přilijte k ní mléko a rendlík posaďte na hrnec s vroucí vodou. Přesvědčte se, že se bublinky nedotýkají dna rendlíku s čokoládou a mlékem, a obojí promíchejte do hladkého krému.
2
Sejměte z ohně a nechte 5 minut zchladnout. Pak přidávejte jeden po druhém žloutky a zašlehávejte je ke směsi.
3
Smetanu ušlehejte dotuha a vmíchejte ji k čokoládové směsi. Nakonec ušlehejte dotuha bílky a rovněž je vmíchejte ke směsi.
4
Rozdělte ji na dvě půlky a jednu obarvěte narůžovo. Pak obě barevné čokoládové pěny na střídačku navrstvěte do 12 skleniček o objemu zhruba 60 ml.
5
Dejte na 3–4 hodiny chladit. Podávejte ozdobené šlehačkou.
1
Čokoládu nalámejte do rendlíku, přilijte k ní mléko a rendlík posaďte na hrnec s vroucí vodou. Přesvědčte se, že se bublinky nedotýkají dna rendlíku s čokoládou a mlékem, a obojí promíchejte do hladkého krému.
2
Sejměte z ohně a nechte 5 minut zchladnout. Pak přidávejte jeden po druhém žloutky a zašlehávejte je ke směsi.
3
Smetanu ušlehejte dotuha a vmíchejte ji k čokoládové směsi. Nakonec ušlehejte dotuha bílky a rovněž je vmíchejte ke směsi.
4
Rozdělte ji na dvě půlky a jednu obarvěte narůžovo. Pak obě barevné čokoládové pěny na střídačku navrstvěte do 12 skleniček o objemu zhruba 60 ml.
5
Dejte na 3–4 hodiny chladit. Podávejte ozdobené šlehačkou.