×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Indiánky v tmavé a bílé čokoládě

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Indiánky v tmavé a bílé čokoládě

Co budete potřebovat

2 lžíce vody
150 g cukru krupice
6 vajec
90 g kukuřičné mouky
10 g bramborového škrobu
1 lžíce jahodového džemu
200 g bílé čokolády
200 g tmavé čokolády
130 g rostlinného oleje

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 160 °C.
2. Vodu, 50 g cukru a 4 bílky vyšlehejte dotuha. Prosátou mouku, škrob a 4 žloutky smíchejte a opatrně vmíchejte k bílkům.
3. Směsí naplňte cukrářský sáček a tvarujte piškoty o průměru 3 cm přímo na plech s pečicím papírem. Pečte 12 minut, troubu vypněte a nechte chvíli dojít.
4. Padesát gramů cukru přidejte k 2 bílkům a ušlehejte na tuhý sníh. Připravte si cukrový rozvar​​. Zbylý cukr vsypte do hrnce a přidejte vodu tak, aby byla v rovině s cukrem. Za stálého míchání ohřejte na 120 °C, ověřte potravinářským teplomrem. Poté opatrně zašlehejte do bílků a přimíchejte jahodový džem.
5. Cukrářský sáček naplňte hotovou směsí, ozdobte vychlazené piškoty a nechte uschnout v pokojové teplotě.
6. Ve vodní lázni rozehřejte zvlášť bílou a tmavou čokoládu. Rozehřátou ji promíchejte vždy s polovinou oleje. Vychladlé špičky polijte čokoládou a nechte zatuhnout v lednici.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Indiánky v tmavé a bílé čokoládě

Dezert Snadné Sladká jídla Něco lehkého Vegetariánské Bezlepkové Magazín 10/2019 Počet porcí: 20 porcí
(0)

Co budete potřebovat

2 lžíce vody
150 g cukru krupice
6 vajec
90 g kukuřičné mouky
10 g bramborového škrobu
1 lžíce jahodového džemu
200 g bílé čokolády
200 g tmavé čokolády
130 g rostlinného oleje

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 160 °C.
2. Vodu, 50 g cukru a 4 bílky vyšlehejte dotuha. Prosátou mouku, škrob a 4 žloutky smíchejte a opatrně vmíchejte k bílkům.
3. Směsí naplňte cukrářský sáček a tvarujte piškoty o průměru 3 cm přímo na plech s pečicím papírem. Pečte 12 minut, troubu vypněte a nechte chvíli dojít.
4. Padesát gramů cukru přidejte k 2 bílkům a ušlehejte na tuhý sníh. Připravte si cukrový rozvar​​. Zbylý cukr vsypte do hrnce a přidejte vodu tak, aby byla v rovině s cukrem. Za stálého míchání ohřejte na 120 °C, ověřte potravinářským teplomrem. Poté opatrně zašlehejte do bílků a přimíchejte jahodový džem.
5. Cukrářský sáček naplňte hotovou směsí, ozdobte vychlazené piškoty a nechte uschnout v pokojové teplotě.
6. Ve vodní lázni rozehřejte zvlášť bílou a tmavou čokoládu. Rozehřátou ji promíchejte vždy s polovinou oleje. Vychladlé špičky polijte čokoládou a nechte zatuhnout v lednici.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty

Mohlo by Vám také chutnat