Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Hruškový aperol cider spritz

Hruškový aperol cider spritz

Ingredience

3 hrsti ledu
120 ml aperolu
400 ml hruškového cideru
120 ml jablečného džusu
2 hrušky
4 snítky čerstvého rozmarýnu

Postup přípravy

1. Sklenice na sekt nebo na víno naplňte ledem, do každé asi 4 kostky, podle velikosti.

2. Do každé sklenice nalijte 30 ml aperolu a zbytek sklenice doplňte vždy 100 ml hruškového cideru. Nechte místo na trošku jablečného džusu na závěr.

3. Hrušky očistěte, jednu nakrájejte na malé kostičky a rozdělte do sklenic. Druhou nakrájejte na tenké plátky a ozdobte skleničky společně se snítkou čerstvého rozmarýnu.

Jak na to?

Pomohl vám recept?
7hodnocení3

Další videorecepty