×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hovězí hrudí s cibulí a kořeněnými batáty

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Hovězí hrudí s cibulí a kořeněnými batáty

Co budete potřebovat

2 balení Sous vide hovězího hrudí s cibulí
600 g batátů
sůl
2 jarní cibulky
2 lžíce oleje
1 lžička drceného kmínu
1–2 lžičky sušeného česneku
pepř

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Sejměte papírový obal a maso v neporušeném igelitovém sáčku vložte do trouby a pečte 20 minut, poté odstřihněte horní roh a opatrně vyjměte hotovou pečeni.
Batáty oloupejte a nakrájejte na kostky nebo silnější hranolky. Povařte pár minut v osolené vodě do změknutí. Poté slijte a nechte oschnout.
Jarní cibulku nakrájejte a krátce opečte na rozehřátém oleji. Přidejte vařené batáty, poprašte kmínem, česnekem a opečte ze všech stran. Dobře promíchejte, aby se batátové kousky pěkně obalily kořením. Osolte a opepřete.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí hrudí s cibulí a kořeněnými batáty

Hlavní chod Snadné Maso Magazín 2/2018 Počet porcí: 4
(0)
Hovězí hrudí je pro zpracování metodou sous vide jako stvořené. Toto maso má dlouhá vlákna, která pomalým dušením změknou do dokonalé křehkosti. Protože je zároveň jemně prorostlé, je hrudí, připravené skutečnými mistry kuchyně, také neodolatelně šťavnaté.

Co budete potřebovat

2 balení Sous vide hovězího hrudí s cibulí
600 g batátů
sůl
2 jarní cibulky
2 lžíce oleje
1 lžička drceného kmínu
1–2 lžičky sušeného česneku
pepř

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Sejměte papírový obal a maso v neporušeném igelitovém sáčku vložte do trouby a pečte 20 minut, poté odstřihněte horní roh a opatrně vyjměte hotovou pečeni.
Batáty oloupejte a nakrájejte na kostky nebo silnější hranolky. Povařte pár minut v osolené vodě do změknutí. Poté slijte a nechte oschnout.
Jarní cibulku nakrájejte a krátce opečte na rozehřátém oleji. Přidejte vařené batáty, poprašte kmínem, česnekem a opečte ze všech stran. Dobře promíchejte, aby se batátové kousky pěkně obalily kořením. Osolte a opepřete.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty