
Hovězí hrudí s cibulí a kořeněnými batáty
Hovězí hrudí je pro zpracování metodou sous vide jako stvořené. Toto maso má dlouhá vlákna, která pomalým dušením změknou do dokonalé křehkosti. Protože je zároveň jemně prorostlé, je hrudí, připravené skutečnými mistry kuchyně, také neodolatelně šťavnaté.
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 180 °C.
Sejměte papírový obal a maso v neporušeném igelitovém sáčku vložte do trouby a pečte 20 minut, poté odstřihněte horní roh a opatrně vyjměte hotovou pečeni.
Batáty oloupejte a nakrájejte na kostky nebo silnější hranolky. Povařte pár minut v osolené vodě do změknutí. Poté slijte a nechte oschnout.
Jarní cibulku nakrájejte a krátce opečte na rozehřátém oleji. Přidejte vařené batáty, poprašte kmínem, česnekem a opečte ze všech stran. Dobře promíchejte, aby se batátové kousky pěkně obalily kořením. Osolte a opepřete.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod