Horká čokoláda
Ingredience
100 g | čokolády na vaření |
100 ml | mléka |
2 | lžíce kakaového pudinku |
250 ml | smetany ke šlehání |
1 | lžička mleté skořice |
2 | lžíce kakaového pudinku v prášku |
skořice nebo kakao na ozdobu |
Postup přípravy
Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu na vaření. V mléce důkladně rozmíchejte pudink se skořicí. Směs vlijte k rozpuštěné čokoládě a rozmíchejte. Přidejte i ⅔ smetany a za stálého míchání přiveďte pod bod varu. Zbylou smetanu ušlehejte a dozdobte hotovou čokoládu rozlitou do šálků.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY