Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Horká bílá čokoláda „sněhulákova lázeň“

Inspirujte se podobnými recepty

Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s...
Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s povidly
Lehká vajíčková pomazánka
Lehká vajíčková...
Lehká vajíčková pomazánka
Lehká vajíčková pomazánka
Vepřová panenka s jablky a...
Vepřová panenka s...
Vepřová panenka s jablky a...
Vepřová panenka s jablky a...
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky

Horká bílá čokoláda „sněhulákova lázeň“

Co budete potřebovat

200 g bílé čokolády
100 ml smetany na vaření
200 ml plnotučného mléka
2 kapky vanilkového aroma
1 balení bonbonů marshmallow
1 balení slaných tyčinek
8 čokoládových vloček

Jak na to?

1. Čokoládu rozlámejte do žáruvzdorné misky a ve vodní lázni nechte rozpustit. Vmíchejte smetanu a přelijte do kastrůlku.

2. Dolijte mlékem, nakapejte aroma a dobře rozmíchejte metličkou. Přiveďte k mírnému varu a 5 minut vařte.

3. Rozlijte do 2 hrnků a ihned podávejte.

SNĚHULÁK:
1. Navlékněte na párátko 2 marshmallowny. Do spodního zapíchněte rozlomenou slanou tyčinku jako nožičky a do horního jako ručičky.

2. Do středu dalšího bonbonu zapíchněte kousek párátka jako základ pro nos. Ze zadní strany bonbon lehce šikmo nařízněte, aby šel nasadit na hrnek.

3. Nos vyrobte z fondánu nebo vykrojte trojúhelník ze sušené papáji.

4. Čokoládové vločky zespodu navlhčete čokoládou a přilepte jako oči a knoflíky.

5. Na hrnek nasaďte nejprve hlavičku a poté k ní položte tělíčko tak, aby bylo tyčinkami zaklesnuté v hrnku.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Horká bílá čokoláda „sněhulákova lázeň“

Dezert Velmi snadné Nápoje Vánoce Magazín 12/2020 Počet porcí: 500 ml
(0)

Co budete potřebovat

200 g bílé čokolády
100 ml smetany na vaření
200 ml plnotučného mléka
2 kapky vanilkového aroma
1 balení bonbonů marshmallow
1 balení slaných tyčinek
8 čokoládových vloček

Jak na to?

1. Čokoládu rozlámejte do žáruvzdorné misky a ve vodní lázni nechte rozpustit. Vmíchejte smetanu a přelijte do kastrůlku.

2. Dolijte mlékem, nakapejte aroma a dobře rozmíchejte metličkou. Přiveďte k mírnému varu a 5 minut vařte.

3. Rozlijte do 2 hrnků a ihned podávejte.

SNĚHULÁK:
1. Navlékněte na párátko 2 marshmallowny. Do spodního zapíchněte rozlomenou slanou tyčinku jako nožičky a do horního jako ručičky.

2. Do středu dalšího bonbonu zapíchněte kousek párátka jako základ pro nos. Ze zadní strany bonbon lehce šikmo nařízněte, aby šel nasadit na hrnek.

3. Nos vyrobte z fondánu nebo vykrojte trojúhelník ze sušené papáji.

4. Čokoládové vločky zespodu navlhčete čokoládou a přilepte jako oči a knoflíky.

5. Na hrnek nasaďte nejprve hlavičku a poté k ní položte tělíčko tak, aby bylo tyčinkami zaklesnuté v hrnku.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s...
Maková kolečka s povidly
Maková kolečka s povidly
Lehká vajíčková pomazánka
Lehká vajíčková...
Lehká vajíčková pomazánka
Lehká vajíčková pomazánka
Vepřová panenka s jablky a...
Vepřová panenka s...
Vepřová panenka s jablky a...
Vepřová panenka s jablky a...
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky
Pistáciové rohlíčky

Inspirujte se podobnými recepty