Halibut na řecký způsob
Ingredience
3 | středně velká rajčata, každé pokrájené |
na osm dílků | |
4 | lžíce olivového oleje |
1 | lžíce červeného vinného octa |
4 | filety z halibuta AQ |
sůl, pepř | |
125 ml | majonézy AQ |
100 g | čerstvého smetanového sýru AQ |
3 | lžíce nasekaného kopru AQ |
2 | lžíce nasekaných mátových lístků |
1 | lžička čerstvé citronové šťávy |
8 | velmi tenkých koleček citronu AQ |
Postup přípravy
Rozpalte gril v troubě. Rajčata opatrně narovnejte do mísy a přelijte 2 lžícemi olivového oleje, vinným octem a posypte půl lžičkou soli. Pánev nebo malý pekáček vyložte pečicím papírem a lehce potřete olivovým olejem. Navrch dejte rybí filety (pokud mají kůži, tak kůží dolů) a každý ochuťte solí
a pepřem. Majonézu rozmíchejte se smetanovým sýrem, koprem, mátou a citronovou šťávou a směs rozdělte na ryby. Na každou ještě přimáčkněte dvě kolečka citronu. Pokapejte zbylým olivovým olejem. Pečte zhruba 14–16 minut. Pokud začne ryba seshora hnědnout a není přitom ještě vevnitř upečená, zakryjte ji alobalem. Servírujte s rajčaty.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY