×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný hermelín s ořechy, medem a malinami

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová...
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Grilovaný hermelín s ořechy, medem a malinami

Co budete potřebovat

4 hermelíny
100 g malin
1 hrst pekanových ořechů
1 lžíce medu
4 snítky tymiánu

Jak na to?

Rozpalte gril.
Hermelíny zabalte do hliníkové fólie a vložte na gril. Grilujte 5-10 minut.
Hermelíny vybalte z folie, ozdobte malinami a nasekanými ořechy. Zakápněte medem a zasypte lístky tymiánu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný hermelín s ořechy, medem a malinami

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Grilování Tymián
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

4 hermelíny
100 g malin
1 hrst pekanových ořechů
1 lžíce medu
4 snítky tymiánu

Jak na to?

Rozpalte gril.
Hermelíny zabalte do hliníkové fólie a vložte na gril. Grilujte 5-10 minut.
Hermelíny vybalte z folie, ozdobte malinami a nasekanými ořechy. Zakápněte medem a zasypte lístky tymiánu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Květáková krémová polévka
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda
Cibulová marmeláda

Inspirujte se podobnými recepty