1
Pomeranče ostrým nožem zbavte opatrně kůry. Nejprve uřízněte horní a spodní část tak, abyste viděli, kudy vedou jednotlivé měsíčky pomeranče a jak je kůra hrubá. Pak ji podélně odkrajujte, abyste lehce odkrojili i část dužiny. Zbude vám čistý a šťavnatý pomeranč.
2
Nadrobno nasekejte 3 snítky rozmarýnu a smíchejte s cukrem v misce.
3
Připravené pomeranče obalte v cukru.
4
Na rozpálený gril položte pomeranče a grilujte je, dokud cukr nezkaramelizuje.
5
Pomeranče pak vyndejte a rozkrojte napůl. Ozdobte čerstvou snítkou rozmarýnu a můžete servírovat v horkém létě.
1
Pomeranče ostrým nožem zbavte opatrně kůry. Nejprve uřízněte horní a spodní část tak, abyste viděli, kudy vedou jednotlivé měsíčky pomeranče a jak je kůra hrubá. Pak ji podélně odkrajujte, abyste lehce odkrojili i část dužiny. Zbude vám čistý a šťavnatý pomeranč.
2
Nadrobno nasekejte 3 snítky rozmarýnu a smíchejte s cukrem v misce.
3
Připravené pomeranče obalte v cukru.
4
Na rozpálený gril položte pomeranče a grilujte je, dokud cukr nezkaramelizuje.
5
Pomeranče pak vyndejte a rozkrojte napůl. Ozdobte čerstvou snítkou rozmarýnu a můžete servírovat v horkém létě.