1
Čtvrtinu vodního melounu rozkrojte na dva měsíčky. Ty pak naporcujte na jednotlivé plátky o tloušťce 2 cm. To samé udělejte i s polovinou melounu Cantaloupe a polovinou žlutého melounu. Nebo použijte jen ten meloun, který vám zrovna zbyl.
2
Rozpalte gril. Na středním žáru opékejte připravené plátky melounu 2–3 minuty z obou stran.
3
Grilované melouny servírujte na talíře a doplňte kopečkem mangové zmrzliny.
4
Ihned podávejte a dozdobte 4 snítkami čerstvé máty. Sladké potěšení s nádechem exotiky je na stole!
1
Čtvrtinu vodního melounu rozkrojte na dva měsíčky. Ty pak naporcujte na jednotlivé plátky o tloušťce 2 cm. To samé udělejte i s polovinou melounu Cantaloupe a polovinou žlutého melounu. Nebo použijte jen ten meloun, který vám zrovna zbyl.
2
Rozpalte gril. Na středním žáru opékejte připravené plátky melounu 2–3 minuty z obou stran.
3
Grilované melouny servírujte na talíře a doplňte kopečkem mangové zmrzliny.
4
Ihned podávejte a dozdobte 4 snítkami čerstvé máty. Sladké potěšení s nádechem exotiky je na stole!