
GRILOVANÉ MELOUNY s mangovou zmrzlinou
Postup přípravy
1. Čtvrtinu vodního melounu rozkrojte na dva měsíčky. Ty pak naporcujte na jednotlivé plátky o tloušťce 2 cm. To samé udělejte i s polovinou melounu Cantaloupe a polovinou žlutého melounu. Nebo použijte jen ten meloun, který vám zrovna zbyl.
2. Rozpalte gril. Na středním žáru opékejte připravené plátky melounu 2–3 minuty z obou stran.
3. Grilované melouny servírujte na talíře a doplňte kopečkem mangové zmrzliny.
4. Ihned podávejte a dozdobte 4 snítkami čerstvé máty. Sladké potěšení s nádechem exotiky je na stole!
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod