Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
GRILOVANÉ MELOUNY s mangovou zmrzlinou

GRILOVANÉ MELOUNY s mangovou zmrzlinou

Ingredience

¼ vodního melounu
½ melounu Cantaloupe
½ žlutého melounu
500 ml mangové zmrzliny
4 snítky čerstvé máty

Postup přípravy

1. Čtvrtinu vodního melounu rozkrojte na dva měsíčky. Ty pak naporcujte na jednotlivé plátky o tloušťce 2 cm. To samé udělejte i s polovinou melounu Cantaloupe a polovinou žlutého melounu. Nebo použijte jen ten meloun, který vám zrovna zbyl.
2. Rozpalte gril. Na středním žáru opékejte připravené plátky melounu 2–3 minuty z obou stran.
3. Grilované melouny servírujte na talíře a doplňte kopečkem mangové zmrzliny.
4. Ihned podávejte a dozdobte 4 snítkami čerstvé máty. Sladké potěšení s nádechem exotiky je na stole!

Pomohl vám recept?

Další videorecepty