Máte na fakt pálivou grilovačku? Albertova řada z PIRI-PIRI papriček je opravdu pálivá! Dejte si poctivě pálivá PIRI-PIRI žebírka. Díky přípravě sous vide vám jejich příprava zabere zlomek času! Máte na to!
Velmi snadné
16-30 minut
5/5
Sous Vide
Hlavní chod
Ingredience
Složení
4 porce
Vepřová žebra PIRI-PIRI 600 g
Chléb mistrovský
Vepřová žebra PIRI-PIRI 600 g
Chléb mistrovský
Příprava
1
Vyjměte žebra z obalu, odstraňte fólii a položte je na gril.
2
Grilujte přibližně 15 minut dle požadované barvy a chuti.
3
Nakrájejte na plátky ½ Mistrovského chleba a vložte je do ošatky nebo naskládejte na talíř.
1
Vyjměte žebra z obalu, odstraňte fólii a položte je na gril.
2
Grilujte přibližně 15 minut dle požadované barvy a chuti.
3
Nakrájejte na plátky ½ Mistrovského chleba a vložte je do ošatky nebo naskládejte na talíř.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
TIP
Žebra můžete podávat s nakládanými okurčičkami cornichons, nakládanými feferonkami nebo cibulkami. Plátky chleba můžete přidat na gril.
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!