1
V míse smíchejte hoisin omáčku a sezamový olej. Maso nakrájejte na kostky a vložte do marinády. V lednici nechte odležet alespoň 60 minut.
2
Připravte zálivku na salát smícháním všech potřebných ingrediencí. Zelí nakrouhejte najemno, mrkev nastrouhejte nahrubo, jarní cibulku nakrájejte na tenké plátky a korindr nahrubo. Vše smíchejte a zalijte zálivkou.
3
Maso napíchejte na špejle a vložte na rozpálenou mřížku grilu. Grilujte na mírném žáru 3-5 minut z obou stran. Hotové maso servírujte s asijským salátem.
1
V míse smíchejte hoisin omáčku a sezamový olej. Maso nakrájejte na kostky a vložte do marinády. V lednici nechte odležet alespoň 60 minut.
2
Připravte zálivku na salát smícháním všech potřebných ingrediencí. Zelí nakrouhejte najemno, mrkev nastrouhejte nahrubo, jarní cibulku nakrájejte na tenké plátky a korindr nahrubo. Vše smíchejte a zalijte zálivkou.
3
Maso napíchejte na špejle a vložte na rozpálenou mřížku grilu. Grilujte na mírném žáru 3-5 minut z obou stran. Hotové maso servírujte s asijským salátem.