
Grilovaná pražma s jarní cibulkou

Velmi snadné
16-30 minut
5/5
Bezlepkové
Grilování
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Olej slunečnicový 4 plž
- Pražma 4 ks
- Sůl
- Limetka 1/2 ks
- Pepř 1/2 člž
- Koření provensálské 1/2 člž
- Cibulka jarní 8 ks
- Olej slunečnicový 4 plž
- Pražma 4 ks
- Sůl
- Limetka 1/2 ks
- Pepř 1/2 člž
- Koření provensálské 1/2 člž
- Cibulka jarní 8 ks
Příprava
- 1Pražmy omyjte a osušte papírovými utěrkami. Z obou stran osolte, pokapejte limetovou šťávou a potřete olejem smíchaným s nahrubo rozdrcenou směsí pepře a bylinek. Vložte na rozpálený gril a z každé strany grilujte 10 minut.
- 2Podélně rozkrojte jarní cibulky a grilujte je 2 minuty dozlatova.
- 3Pražmu podávejte s grilovanou jarní cibulkou.
- 1Pražmy omyjte a osušte papírovými utěrkami. Z obou stran osolte, pokapejte limetovou šťávou a potřete olejem smíchaným s nahrubo rozdrcenou směsí pepře a bylinek. Vložte na rozpálený gril a z každé strany grilujte 10 minut.
- 2Podélně rozkrojte jarní cibulky a grilujte je 2 minuty dozlatova.
- 3Pražmu podávejte s grilovanou jarní cibulkou.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.