1
Použijte z bylinek lístky i stonky, protože i stonky v sobě obsahují aroma. Pokud používáte i citrusy, můžete přidat jak šťávu, tak kůru, kterou oloupejte nebo nastrouhejte. Bylinky společně se solí, případně s dalšími ingrediencemi rozmělněte v mixéru nebo hmoždíři najemno.
2
Při sušení v troubě rozložte sůl rovnoměrně na plech vyložený pečicím papírem a sušte v troubě na 50 °C po dobu 4–6 hodin, dokud sůl není suchá.
3
Při sušení bez použití trouby rozložte sůl rovnoměrně na pečicí papír na plechy a umístěte na tmavé a suché místo na 12–24 hodin.
4
Hotovou sůl přemístěte do čisté a suché uzavíratelné nádoby.
1
Použijte z bylinek lístky i stonky, protože i stonky v sobě obsahují aroma. Pokud používáte i citrusy, můžete přidat jak šťávu, tak kůru, kterou oloupejte nebo nastrouhejte. Bylinky společně se solí, případně s dalšími ingrediencemi rozmělněte v mixéru nebo hmoždíři najemno.
2
Při sušení v troubě rozložte sůl rovnoměrně na plech vyložený pečicím papírem a sušte v troubě na 50 °C po dobu 4–6 hodin, dokud sůl není suchá.
3
Při sušení bez použití trouby rozložte sůl rovnoměrně na pečicí papír na plechy a umístěte na tmavé a suché místo na 12–24 hodin.
4
Hotovou sůl přemístěte do čisté a suché uzavíratelné nádoby.