Granita z Aperolu
Ingredience
750 ml | čerstvě vymačkané pomerančové šťávy |
250 ml | Aperolu |
šťáva z 1 citronu | |
200 g | krupicového cukru |
máta na ozdobu |
Postup přípravy
Pomerančovou šťávu, Aperol, citronovou šťávu a cukr zahřívejte v hrnci těsně pod bod varu, až se cukr rozpustí.
Vychlaďte na pokojovou teplotu, přelijte do plastové uzavíratelné nádoby a dejte do mrazáku. Každou hodinu směs promíchejte velkou lžící, aby vznikly ledové krystaly. Proces opakujte tři až šestkrát. Teprve potom můžete granitu zavíčkovat a uskladnit v mrazáku delší dobu. Podávejte v kopečkách, ozdobené mátou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY