Granita z Aperolu
Co budete potřebovat
Jak na to?
Pomerančovou šťávu, Aperol, citronovou šťávu a cukr zahřívejte v hrnci těsně pod bod varu, až se cukr rozpustí.
Vychlaďte na pokojovou teplotu, přelijte do plastové uzavíratelné nádoby a dejte do mrazáku. Každou hodinu směs promíchejte velkou lžící, aby vznikly ledové krystaly. Proces opakujte tři až šestkrát. Teprve potom můžete granitu zavíčkovat a uskladnit v mrazáku delší dobu. Podávejte v kopečkách, ozdobené mátou.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Granita z Aperolu
Co budete potřebovat
Jak na to?
Pomerančovou šťávu, Aperol, citronovou šťávu a cukr zahřívejte v hrnci těsně pod bod varu, až se cukr rozpustí.
Vychlaďte na pokojovou teplotu, přelijte do plastové uzavíratelné nádoby a dejte do mrazáku. Každou hodinu směs promíchejte velkou lžící, aby vznikly ledové krystaly. Proces opakujte tři až šestkrát. Teprve potom můžete granitu zavíčkovat a uskladnit v mrazáku delší dobu. Podávejte v kopečkách, ozdobené mátou.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio