ReceptyGlazura z pomerančové kůry a bourbonu
Albert logoAlbert logo
  • Glazura z pomerančové kůry a bourbonu

Glazura z pomerančové kůry a bourbonu

Glazura z pomerančové kůry a bourbonu
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Americká
Grilování
Příloha

Ingredience

Složení
1 porcí
  • Cukr tmavý 165 g
  • Pomerančová šťáva 180 ml
  • Hořčice polotučná 1 člž
  • Pomerančová kůra 1 plž
  • Bourbon 60 ml
  • Cukr tmavý 165 g
  • Pomerančová šťáva 180 ml
  • Hořčice polotučná 1 člž
  • Pomerančová kůra 1 plž
  • Bourbon 60 ml
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!

Legenda zkratek

 kus ks   špetka špet. 
 lžíce plž  svazek svaz.
 lžička člž  plátek plát.
 hrst hrs.  hrnek hrn.
 stroužek strouž.   řapík řap. 
  snítka snít.   kopeček kop. 

 

Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.

ZÁLEŽÍ NÁM NA TOM, ABYSTE JEDLI LÉPE

V Albertu víme, že lepší jídlo vede k lepšímu životu.