Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Gado gado inspirujte se Indonésií

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Gado gado inspirujte se Indonésií

Co budete potřebovat

4 vejce Nature‘s Promise (NP) Bio
100 ml sezamového oleje NP Bio
4 brambory NP Bio
300 g tofu natural
100 g zelených fazolek sůl
4 snack mini okurky
2 mrkve NP Bio
250 g čínského zelí
100 g arašídového másla
2 lžíce rybí omáčky
2 lžíce třtinového cukru NP Bio
1 stroužek česneku NP Bio
2 limetky
100 g bambusových výhonků
1 hrst čerstvého koriandru
2 chilli papričky
2 hrsti krevetových chipsů

Jak na to?

1. Vejce uvařte natvrdo.
2. V pánvi rozpalte olej, opečte brambory nakrájené na velmi tenké plátky a tofu na kostky.
3. Fazolky vařte 7 minut v osolené vodě a zchlaďte proudem studené vody. Okurky nakrájejte na kolečka, mrkev a zelí na nudličky. Oloupaná vejce rozpulte.
4. Na zálivku vyšlehejte arašídové máslo, rybí omáčku, cukr, rozmělněný česnek a šťávu z limetek.
5. Zeleninu, tofu, vejce a výhonky vložte do mísy a přelijte zálivkou. Posypejte koriandrem a plátky chilli papriček. Podávejte s krevetovými chipsy.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Gado gado inspirujte se Indonésií

Hlavní chod Velmi snadné Ostatní Saláty Něco lehkého Bio Bio , Videorecept Magazín 9/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 vejce Nature‘s Promise (NP) Bio
100 ml sezamového oleje NP Bio
4 brambory NP Bio
300 g tofu natural
100 g zelených fazolek sůl
4 snack mini okurky
2 mrkve NP Bio
250 g čínského zelí
100 g arašídového másla
2 lžíce rybí omáčky
2 lžíce třtinového cukru NP Bio
1 stroužek česneku NP Bio
2 limetky
100 g bambusových výhonků
1 hrst čerstvého koriandru
2 chilli papričky
2 hrsti krevetových chipsů

Jak na to?

1. Vejce uvařte natvrdo.
2. V pánvi rozpalte olej, opečte brambory nakrájené na velmi tenké plátky a tofu na kostky.
3. Fazolky vařte 7 minut v osolené vodě a zchlaďte proudem studené vody. Okurky nakrájejte na kolečka, mrkev a zelí na nudličky. Oloupaná vejce rozpulte.
4. Na zálivku vyšlehejte arašídové máslo, rybí omáčku, cukr, rozmělněný česnek a šťávu z limetek.
5. Zeleninu, tofu, vejce a výhonky vložte do mísy a přelijte zálivkou. Posypejte koriandrem a plátky chilli papriček. Podávejte s krevetovými chipsy.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty