Gado gado inspirujte se Indonésií
Ingredience
4 | vejce Nature‘s Promise (NP) Bio |
100 ml | sezamového oleje NP Bio |
4 | brambory NP Bio |
300 g | tofu natural |
100 g | zelených fazolek sůl |
4 | snack mini okurky |
2 | mrkve NP Bio |
250 g | čínského zelí |
100 g | arašídového másla |
2 | lžíce rybí omáčky |
2 | lžíce třtinového cukru NP Bio |
1 | stroužek česneku NP Bio |
2 | limetky |
100 g | bambusových výhonků |
1 | hrst čerstvého koriandru |
2 | chilli papričky |
2 | hrsti krevetových chipsů |
Postup přípravy
1. Vejce uvařte natvrdo.
2. V pánvi rozpalte olej, opečte brambory nakrájené na velmi tenké plátky a tofu na kostky.
3. Fazolky vařte 7 minut v osolené vodě a zchlaďte proudem studené vody. Okurky nakrájejte na kolečka, mrkev a zelí na nudličky. Oloupaná vejce rozpulte.
4. Na zálivku vyšlehejte arašídové máslo, rybí omáčku, cukr, rozmělněný česnek a šťávu z limetek.
5. Zeleninu, tofu, vejce a výhonky vložte do mísy a přelijte zálivkou. Posypejte koriandrem a plátky chilli papriček. Podávejte s krevetovými chipsy.
Jak na to?
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY