×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Gado gado inspirujte se Indonésií

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Gado gado inspirujte se Indonésií

Co budete potřebovat

4 vejce Nature‘s Promise (NP) Bio
100 ml sezamového oleje NP Bio
4 brambory NP Bio
300 g tofu natural
100 g zelených fazolek sůl
4 snack mini okurky
2 mrkve NP Bio
250 g čínského zelí
100 g arašídového másla
2 lžíce rybí omáčky
2 lžíce třtinového cukru NP Bio
1 stroužek česneku NP Bio
2 limetky
100 g bambusových výhonků
1 hrst čerstvého koriandru
2 chilli papričky
2 hrsti krevetových chipsů

Jak na to?

1. Vejce uvařte natvrdo.
2. V pánvi rozpalte olej, opečte brambory nakrájené na velmi tenké plátky a tofu na kostky.
3. Fazolky vařte 7 minut v osolené vodě a zchlaďte proudem studené vody. Okurky nakrájejte na kolečka, mrkev a zelí na nudličky. Oloupaná vejce rozpulte.
4. Na zálivku vyšlehejte arašídové máslo, rybí omáčku, cukr, rozmělněný česnek a šťávu z limetek.
5. Zeleninu, tofu, vejce a výhonky vložte do mísy a přelijte zálivkou. Posypejte koriandrem a plátky chilli papriček. Podávejte s krevetovými chipsy.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Gado gado inspirujte se Indonésií

Hlavní chod Velmi snadné Ostatní Saláty Něco lehkého Bio Bio Magazín 9/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 vejce Nature‘s Promise (NP) Bio
100 ml sezamového oleje NP Bio
4 brambory NP Bio
300 g tofu natural
100 g zelených fazolek sůl
4 snack mini okurky
2 mrkve NP Bio
250 g čínského zelí
100 g arašídového másla
2 lžíce rybí omáčky
2 lžíce třtinového cukru NP Bio
1 stroužek česneku NP Bio
2 limetky
100 g bambusových výhonků
1 hrst čerstvého koriandru
2 chilli papričky
2 hrsti krevetových chipsů

Jak na to?

1. Vejce uvařte natvrdo.
2. V pánvi rozpalte olej, opečte brambory nakrájené na velmi tenké plátky a tofu na kostky.
3. Fazolky vařte 7 minut v osolené vodě a zchlaďte proudem studené vody. Okurky nakrájejte na kolečka, mrkev a zelí na nudličky. Oloupaná vejce rozpulte.
4. Na zálivku vyšlehejte arašídové máslo, rybí omáčku, cukr, rozmělněný česnek a šťávu z limetek.
5. Zeleninu, tofu, vejce a výhonky vložte do mísy a přelijte zálivkou. Posypejte koriandrem a plátky chilli papriček. Podávejte s krevetovými chipsy.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Červené papriky nakládané v...
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Sušená cherry rajčata v oleji
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Zeleninová směs na bramborový...
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji
Naložené žampiony v oleji

Inspirujte se podobnými recepty