
Francouzský punč
Postup přípravy
1. Vodu nalijte do hrnce a přiveďte k varu. Stáhněte z plotny a vylouhujte v ní zelený čaj po dobu 10 minut. Oslaďte cukrem a vymačkejte do punče šťávu z 1 limety.
2. Do punče přilijte absint a ještě jednou vše prohřejte.
3. Nalijte do hrnečků a ozdobte plátkem z dobře omyté limety.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod