Fíková bonboniéra
Ingredience
200 g | hořké čokolády (70 %) |
10 | čerstvých fíků |
30 g | strouhaného kokosu |
30 g | mandlí |
30 g | kustovnice čínské – goji |
30 g | nesolených pistácií |
30 g | sušených meruněk |
Postup přípravy
1. V malém hrnci přiveďte vodu k varu. Stáhněte plamen, aby voda jen probublávala, a nad párou v misce rozpusťte nalámanou čokoládu a míchejte do rozpuštění. Odstavte.
2. Omyté fíky nakrájejte na plátky silné asi 4 mm. Namáčejte je do poloviny v čokoládě a pokládejte na plochu vyloženou pečicím papírem.
3. Ihned posypte sušenými plody dle vlastní chuti a fantazie. Vložte na 3 hodiny do lednice.
4. Po ztuhnutí podávejte. Můžete vyskládat do krabičky na bonbony a darovat jako jedlý dárek.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY