Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Exotický krém s mangem a bílou čokoládou

Exotický krém s mangem a bílou čokoládou

Ingredience

100 g bílé čokolády
6 lžic mléka
250 g plnotučného tvarohu
100 g smetany ke šlehání
1 zralé mango
čerstvá máta

Postup přípravy

1. Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni. Tvaroh vyšlehejte se smetanou a mlékem do krému. Po malých částech smíchejte s rozpuštěnou čokoládou.
2. Mango oloupejte a dužinu rozmixujte na jemné pyré. Trochu 
manga nechte na ozdobu.
3. Skleničky střídavě naplňte vrstvami krému a rozmixovaného 
manga. Dejte do lednice na 2 hodiny vychladit.
4. Nakonec ozdobte kostičkami manga a čerstvou mátou. 


Pomohl vám recept?
22hodnocení3

Další videorecepty