Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Exotický krém s mangem a bílou čokoládou

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se...
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s...
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...

Exotický krém s mangem a bílou čokoládou

Co budete potřebovat

100 g bílé čokolády
6 lžic mléka
250 g plnotučného tvarohu
100 g smetany ke šlehání
1 zralé mango
čerstvá máta

Jak na to?

1. Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni. Tvaroh vyšlehejte se smetanou a mlékem do krému. Po malých částech smíchejte s rozpuštěnou čokoládou.
2. Mango oloupejte a dužinu rozmixujte na jemné pyré. Trochu 
manga nechte na ozdobu.
3. Skleničky střídavě naplňte vrstvami krému a rozmixovaného 
manga. Dejte do lednice na 2 hodiny vychladit.
4. Nakonec ozdobte kostičkami manga a čerstvou mátou. 






Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Exotický krém s mangem a bílou čokoládou

Dezert Snadné Sladká jídla Vegetariánské Máta Magazín 2/2019 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (4)

Co budete potřebovat

100 g bílé čokolády
6 lžic mléka
250 g plnotučného tvarohu
100 g smetany ke šlehání
1 zralé mango
čerstvá máta

Jak na to?

1. Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni. Tvaroh vyšlehejte se smetanou a mlékem do krému. Po malých částech smíchejte s rozpuštěnou čokoládou.
2. Mango oloupejte a dužinu rozmixujte na jemné pyré. Trochu 
manga nechte na ozdobu.
3. Skleničky střídavě naplňte vrstvami krému a rozmixovaného 
manga. Dejte do lednice na 2 hodiny vychladit.
4. Nakonec ozdobte kostičkami manga a čerstvou mátou. 


ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...

Inspirujte se podobnými recepty