Oslaďte si svoji oblíbenou kávu ve stylu espresso. Tyto roztomilé doma vyrobené kostky cukru vás překvapí svojí intenzivní vůní a zaručeně potěší všechny milovníky dobré kávy.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Koření
Ingredience
Složení
20 porcí
Cukr moučkový 2 plž
Cukr krupicový 250 g
Káva instantní 2 plž
Káva 2 plž
Cukr moučkový 2 plž
Cukr krupicový 250 g
Káva instantní 2 plž
Káva 2 plž
Příprava
1
Smíchejte oba druhy cukru s instantní kávou a po pár kapkách opatrně přidávejte espresso. Promněte mezi prsty, až směs získá konzistenci mokrého písku.
2
Co nejtěsněji natlačte do malých formiček a opatrně vysuňte. Rozložte na tác a nechte nezakryté 24 hodin zaschnout. Uchovávejte v dobře těsnící nádobě.
1
Smíchejte oba druhy cukru s instantní kávou a po pár kapkách opatrně přidávejte espresso. Promněte mezi prsty, až směs získá konzistenci mokrého písku.
2
Co nejtěsněji natlačte do malých formiček a opatrně vysuňte. Rozložte na tác a nechte nezakryté 24 hodin zaschnout. Uchovávejte v dobře těsnící nádobě.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!