Espresso cukrové kostky
Ingredience
2 | lžíce cukru moučka |
250 g | bílého krupicového cukru |
2 | lžíce instantní kávy |
2 | lžíce silného espressa |
Postup přípravy
Smíchejte oba druhy cukru s instantní kávou a po pár kapkách opatrně přidávejte espresso. Promněte mezi prsty, až směs získá konzistenci mokrého písku.
Co nejtěsněji natlačte do malých formiček a opatrně vysuňte. Rozložte na tác a nechte nezakryté 24 hodin zaschnout. Uchovávejte v dobře těsnící nádobě.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY