Další recepty a články
Dušené hovězí se zeleninou
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Troubu předehřejte na 160 °C.
2. Maso nakrájejte na kostky, cibuli nadrobno, řapíkatý celer, mrkev a petržel na kousky.
3. V hrnci nebo pánvi vhodné do trouby opečte na oleji cibuli, přisypte maso a nechte zatáhnout. Vsypte koření, osolte a opepřete. Vmíchejte zeleninu a restujte 5 minut.
4. Přilijte rajčata a vývar, zakryjte a pečte 2 hodiny.
5. Oloupané brambory nakrájejte na plátky. Rovnoměrně vyskládejte na maso, osolte, opepřete a odkryté vraťte do trouby na dalších 30 minut. Pečte při teplotě 190 °C.
6. Podávejte v doprovodu červeného vína, ozdobené libovolnou zelenou natí nebo bylinkou.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Dušené hovězí se zeleninou
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Troubu předehřejte na 160 °C.
2. Maso nakrájejte na kostky, cibuli nadrobno, řapíkatý celer, mrkev a petržel na kousky.
3. V hrnci nebo pánvi vhodné do trouby opečte na oleji cibuli, přisypte maso a nechte zatáhnout. Vsypte koření, osolte a opepřete. Vmíchejte zeleninu a restujte 5 minut.
4. Přilijte rajčata a vývar, zakryjte a pečte 2 hodiny.
5. Oloupané brambory nakrájejte na plátky. Rovnoměrně vyskládejte na maso, osolte, opepřete a odkryté vraťte do trouby na dalších 30 minut. Pečte při teplotě 190 °C.
6. Podávejte v doprovodu červeného vína, ozdobené libovolnou zelenou natí nebo bylinkou.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio