
Dušené hovězí se zeleninou
Postup přípravy
1. Troubu předehřejte na 160 °C.
2. Maso nakrájejte na kostky, cibuli nadrobno, řapíkatý celer, mrkev a petržel na kousky.
3. V hrnci nebo pánvi vhodné do trouby opečte na oleji cibuli, přisypte maso a nechte zatáhnout. Vsypte koření, osolte a opepřete. Vmíchejte zeleninu a restujte 5 minut.
4. Přilijte rajčata a vývar, zakryjte a pečte 2 hodiny.
5. Oloupané brambory nakrájejte na plátky. Rovnoměrně vyskládejte na maso, osolte, opepřete a odkryté vraťte do trouby na dalších 30 minut. Pečte při teplotě 190 °C.
6. Podávejte v doprovodu červeného vína, ozdobené libovolnou zelenou natí nebo bylinkou.
Pomohl vám recept?
29hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod