Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Dušené hovězí se zeleninou

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Dušené hovězí se zeleninou

Co budete potřebovat

500 g hovězí kýty
1 cibule
4 stonky řapíkatého celeru
2 mrkve
2 petržele
4 lžíce slunečnicového oleje
2 bobkové listy
5 kuliček nového koření
Sůl a pepř
380 ml drcených rajčat
100 ml hovězího vývaru nebo bujonu
400 g brambor

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 160 °C.
2. Maso nakrájejte na kostky, cibuli nadrobno, řapíkatý celer, mrkev a petržel na kousky.
3. V hrnci nebo pánvi vhodné do trouby opečte na oleji cibuli, přisypte maso a nechte zatáhnout. Vsypte koření, osolte a opepřete. Vmíchejte zeleninu a restujte 5 minut.
4. Přilijte rajčata a vývar, zakryjte a pečte 2 hodiny.
5. Oloupané brambory nakrájejte na plátky. Rovnoměrně vyskládejte na maso, osolte, opepřete a odkryté vraťte do trouby na dalších 30 minut. Pečte při teplotě 190 °C.
6. Podávejte v doprovodu červeného vína, ozdobené libovolnou zelenou natí nebo bylinkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Dušené hovězí se zeleninou

Hlavní chod Snadné Česká Maso Tip týdne Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (12)

Co budete potřebovat

500 g hovězí kýty
1 cibule
4 stonky řapíkatého celeru
2 mrkve
2 petržele
4 lžíce slunečnicového oleje
2 bobkové listy
5 kuliček nového koření
Sůl a pepř
380 ml drcených rajčat
100 ml hovězího vývaru nebo bujonu
400 g brambor

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 160 °C.
2. Maso nakrájejte na kostky, cibuli nadrobno, řapíkatý celer, mrkev a petržel na kousky.
3. V hrnci nebo pánvi vhodné do trouby opečte na oleji cibuli, přisypte maso a nechte zatáhnout. Vsypte koření, osolte a opepřete. Vmíchejte zeleninu a restujte 5 minut.
4. Přilijte rajčata a vývar, zakryjte a pečte 2 hodiny.
5. Oloupané brambory nakrájejte na plátky. Rovnoměrně vyskládejte na maso, osolte, opepřete a odkryté vraťte do trouby na dalších 30 minut. Pečte při teplotě 190 °C.
6. Podávejte v doprovodu červeného vína, ozdobené libovolnou zelenou natí nebo bylinkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty