Duhové sušenky
Ingredience
50 g | hladké mouky |
400 g | lineckého těsta Albert |
2 | lžíce meruňkového džemu |
80 g | bílého fondánu |
90 ml | vodky |
1 | kapka růžového potravinářského barviva |
1 | kapka modrého potravinářského barviva |
1 | kapka žlutého potravinářského barviva |
Postup přípravy
1. Na pomoučené desce vyválejte těsto na placku silnou 3 mm. Vykrojte vajíčka a pečte je v troubě předehřáté na 180 °C 8–10 minut dle velikosti a tvarů sušenek.
2. Po vychladnutí sušenky potřete tenkou vrstvou džemu a fondán rozválejte na placku silnou 2 mm.
3. Do 3 mističek rozdělte alkohol po 30 ml a do každé přidejte potravinářské barvivo. Promíchejte a štětcem pomalujte fondán. Nechte 15–20 minut schnout.
4. Po zaschnutí vykrojte z fondánu tvary vajíček a pokládejte fondán na sušenky pomazané džemem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY