Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Duhové sušenky

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Duhové sušenky

Co budete potřebovat

50 g hladké mouky
400 g lineckého těsta Albert
2 lžíce meruňkového džemu
80 g bílého fondánu
90 ml vodky
1 kapka růžového potravinářského barviva
1 kapka modrého potravinářského barviva
1 kapka žlutého potravinářského barviva

Jak na to?

1. Na pomoučené desce vyválejte těsto na placku silnou 3 mm. Vykrojte vajíčka a pečte je v troubě předehřáté na 180 °C 8–10 minut dle velikosti a tvarů sušenek.

2. Po vychladnutí sušenky potřete tenkou vrstvou džemu a fondán rozválejte na placku silnou 2 mm.

3. Do 3 mističek rozdělte alkohol po 30 ml a do každé přidejte potravinářské barvivo. Promíchejte a štětcem pomalujte fondán. Nechte 15–20 minut schnout.

4. Po zaschnutí vykrojte z fondánu tvary vajíček a pokládejte fondán na sušenky pomazané džemem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Duhové sušenky

Dezert Velmi snadné Sladká jídla Velikonoce Magazín 3/2021 Počet porcí: 24 kusů
Průměrné hodnocení 3 (10)

Co budete potřebovat

50 g hladké mouky
400 g lineckého těsta Albert
2 lžíce meruňkového džemu
80 g bílého fondánu
90 ml vodky
1 kapka růžového potravinářského barviva
1 kapka modrého potravinářského barviva
1 kapka žlutého potravinářského barviva

Jak na to?

1. Na pomoučené desce vyválejte těsto na placku silnou 3 mm. Vykrojte vajíčka a pečte je v troubě předehřáté na 180 °C 8–10 minut dle velikosti a tvarů sušenek.

2. Po vychladnutí sušenky potřete tenkou vrstvou džemu a fondán rozválejte na placku silnou 2 mm.

3. Do 3 mističek rozdělte alkohol po 30 ml a do každé přidejte potravinářské barvivo. Promíchejte a štětcem pomalujte fondán. Nechte 15–20 minut schnout.

4. Po zaschnutí vykrojte z fondánu tvary vajíček a pokládejte fondán na sušenky pomazané džemem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Kuskus na sladko s granátovým...
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Jahodová pavlova (dort)
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...
Zapečený dezert s jogurtem a...

Inspirujte se podobnými recepty