Drobenkový koláč s tvarohem a lesním ovocem
Ingredience
100 g | třtinového cukru |
255 g | polohrubé mouky |
105 g | másla |
1/2 | kypřicího prášku do pečiva |
4 | vejce |
200 ml | mléka |
1/2 | citronu |
2 | vanilkové cukry |
500 g | plnotučného tvarohu |
250 g | malin |
125 g | borůvek |
Postup přípravy
1. Cukr, 250 g mouky a 100 g másla zpracujte na drobenku. Jednu třetinu dejte stranou.
2. Větší část drobenky promíchejte s kypřicím práškem. Pak přidejte 2 vejce, polovinu mléka, citronovou kůru a 1 vanilkový cukr. Rozmíchejte dohladka.
3. Těsto vlijte do formy o průměru 20 cm vymazané máslem a vysypané polohrubou moukou.
4. Tvaroh smíchejte se zbylými vejci, vanilkovým cukrem a mlékem. Vlijte na těsto. Posypte malinami, borůvkami a zbytkem drobenky. Pečte 45 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY