×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Domácí ostrá tatarská omáčka

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Domácí ostrá tatarská omáčka

Tip do kuchyně

 

Chilli omáčku a tabasco můžete nahradit čerstvými chilli papričkami. Pozor ale na semínka, ta jsou extrémně pálivá.

Co budete potřebovat

125 ml majonézy
2 lžíce chilli omáčky
2 lžíce hladkolisté petrželky
2 lžíce hrubozrnné hořčice
2 lžíce kyselých okurek
tabasco dle chuti

Jak na to?

Chystáte se grilovat a chtěli byste k masu připravit něco speciálního k podávání? Připravte si domácí ostrou tatarskou omáčku.

1) Petrželku a kyselé okurky nakrájejte nadrobno.

2) Do misky nalijte majonézu, hořčici, přidejte pokrájenou petrželku a okurky.

3) Pro ostrost přidejte chilli omáčku a tabasco. Vše dobře promíchejte.

4) Před podáváním dejte tatarskou omáčku vychladit do lednice.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí ostrá tatarská omáčka

Příloha Velmi snadné Česká Dipy, zálivky a marinády Bez vaření Petržel kadeřavá , Chilli paprička Magazín 2/2014
(0)

Tip do kuchyně

 

Chilli omáčku a tabasco můžete nahradit čerstvými chilli papričkami. Pozor ale na semínka, ta jsou extrémně pálivá.

Co budete potřebovat

125 ml majonézy
2 lžíce chilli omáčky
2 lžíce hladkolisté petrželky
2 lžíce hrubozrnné hořčice
2 lžíce kyselých okurek
tabasco dle chuti

Jak na to?

Chystáte se grilovat a chtěli byste k masu připravit něco speciálního k podávání? Připravte si domácí ostrou tatarskou omáčku.

1) Petrželku a kyselé okurky nakrájejte nadrobno.

2) Do misky nalijte majonézu, hořčici, přidejte pokrájenou petrželku a okurky.

3) Pro ostrost přidejte chilli omáčku a tabasco. Vše dobře promíchejte.

4) Před podáváním dejte tatarskou omáčku vychladit do lednice.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty