1
Dužinu ze 4 až 5 plodů manga rozmixujte tyčovým mixérem dohladka, abyste získali 375 ml mangového pyré. To smíchejte se salkem. Vznikne tak hmota o váze do 700 g.
2
Ztužovač nasypte podle návodu na obalu do větší misky, přidejte 100 ml vlažné vody a metličkou půl minuty prošlehávejte. Pak ihned po částech přidávejte pyré. Vše promíchejte, oslaďte a nalijte do čtyřech formiček vymazaných olejem. Dna formiček můžete vyložit kolečky pečicího papíru.
3
Dejte minimálně na 3 hodiny chladit. Pak vložte formičky na chvíli do horké vody (nesmí přesahovat přes okraj), vyklopte mangový pudink a podávejte pokapaný šťávou z limetky, ozdobený plátky manga a okvětními lístky.
1
Dužinu ze 4 až 5 plodů manga rozmixujte tyčovým mixérem dohladka, abyste získali 375 ml mangového pyré. To smíchejte se salkem. Vznikne tak hmota o váze do 700 g.
2
Ztužovač nasypte podle návodu na obalu do větší misky, přidejte 100 ml vlažné vody a metličkou půl minuty prošlehávejte. Pak ihned po částech přidávejte pyré. Vše promíchejte, oslaďte a nalijte do čtyřech formiček vymazaných olejem. Dna formiček můžete vyložit kolečky pečicího papíru.
3
Dejte minimálně na 3 hodiny chladit. Pak vložte formičky na chvíli do horké vody (nesmí přesahovat přes okraj), vyklopte mangový pudink a podávejte pokapaný šťávou z limetky, ozdobený plátky manga a okvětními lístky.