Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

110 g krupicového cukru
330 ml brusinkového džusu
8 jahod

Postup přípravy

1) Cukr nasypte do hrnce, zalijte 180 ml vody a na velkém plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Snižte plamen, přiveďte k varu a minutu vařte. Nechte zchladnout.

2) Zchladlý cukerný roztok vlijte do velké nádoby, přidejte k němu džus a promíchejte.

3) Polovinu směsi nalijte do 8 formiček na nanuky (zhruba o objemu 80 ml každá). Do každé vložte dva plátky jahod, mezi ně dřívko a dejte na 4 hodiny do mrazáku. Poté do formiček vlijte zbylou směs, rozdělte zbývající jahody a mrazte další 4 hodiny.

Pomohl vám recept?
2hodnocení3

Další videorecepty